Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:03
  • Competitiewedstrijd: League II.03
  • Stadion: Mango Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2046
Mango Abahlaseli
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


26e minuut.
Motlokoa probeert de bal met de borst te controleren. Motlokoa passt de bal in één keer door. Chivuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanteni is nu in balbezit. Fanteni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chembo rent richting de bal. Mkhize is nu in balbezit. Mkhize passt de bal in één keer door. Motlokoa rent richting de bal. Motlokoa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jacobs rent richting de bal. Motlokoa onderschept slim de pass. Motlokoa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Radford speelt de bal door. Klungelig pakt Roux de bal. Azor bereikt de bal nog maar net als eerste. Azor schiet op doel. Lingerfelder probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mango 39%, Abahlaseli 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mango - Abahlaseli 0:0

48e minuut.
Mohammed probeert naar een medespeler te passen. Azor rent richting de bal. Biemba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biemba krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Chembo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chembo passt de bal in één keer door. McClure met een sublieme pass. Azor bereikt de bal nog maar net als eerste. Azor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Biemba geeft een hoge lob. Inworp. Davis met de inworp. Daar is Vilakazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilakazi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Amoako met een snelle inworp. Motlokoa controleert de bal met de borst. Chivuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motlokoa verovert de bal door een tackle van achteren. Motlokoa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mango 61%, Abahlaseli 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mango - Abahlaseli 0:0