Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G united City Boyz
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten average
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Khomane verovert de bal door een tackle van achteren. Mmotong rent richting de bal. Mmotong passt de bal met de wreef. Liau is nu in balbezit. Liau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Doeltrap. Stars met een harde bal richting middenveld. Rula kopt de bal weg. Olivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tembo is nu in balbezit. Tembo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
G united - City Boyz 0:1

18e minuut.
Rapelego bereikt de bal nog maar net als eerste. Haal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapelego met een sublieme pass. Liau bereikt de bal nog maar net als eerste. Liau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Liau verovert de bal door een tackle van achteren. Nyama onderschept slim de pass. Nyama met een sublieme pass. Tembo is nu in balbezit. Tembo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Duma met een harde bal richting middenveld. Nyama kopt de bal weg. Seale probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tembo is nu in balbezit. Tembo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G united - City Boyz 0:2

33e minuut.
Olivier met een sublieme pass. Rapelego bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapelego passt de bal in één keer door. Liau rent richting de bal. Liau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G united - City Boyz 1:2

35e minuut.
Lieke rent richting de bal. Mnakwende begaat een overtreding. Lieke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seale met een snel genomen vrije trap. Liau rent richting de bal. Liau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G united - City Boyz 2:2

39e minuut.
Rapelego bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomane verovert de bal door een tackle van achteren. Khomane speelt de bal door. Liau bereikt de bal nog maar net als eerste. Liau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G united 51%, City Boyz 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G united - City Boyz 2:2

59e minuut.
Haal heeft problemen om de bal te vangen. Rula verovert de bal door een tackle van achteren. Rula probeert naar een medespeler te passen. Rapelego bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapelego geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
G united - City Boyz 3:2

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haal met een snelle inworp. Khomane is nu in balbezit. Khomane passt de bal met de wreef. Dyers geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Lieke bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyama rent richting de bal. Nyama passt de bal met de wreef. Tembo rent richting de bal. Tembo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mmotong rent richting de bal. Changwe onderschept slim de pass. Greyling schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Greyling krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Changwe onderschept slim de pass. Changwe geeft een hoge lob. Seale rent richting de bal. Mnakwende verovert de bal door een tackle van achteren. Mnakwende geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G united 48%, City Boyz 52%.
G united - City Boyz 3:2