Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real stars fc United bones
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Daar is Mooki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mackett probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sapula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapula speelt de bal door. Dos Santos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Scott probeert naar een medespeler te passen. Notoane met een sublieme pass. Khasu rent richting de bal. Khasu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real stars fc - United bones 1:0

9e minuut.
Notoane verovert de bal door een tackle van achteren. Notoane speelt de bal door. Madigage is nu in balbezit. Khasu verovert de bal door een tackle van achteren. Khasu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Chikoya rent richting de bal. Notoane onderschept slim de pass. Notoane probeert naar een medespeler te passen. Khasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khasu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lingard met een snelle inworp. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa passt de bal met de wreef. Lingard rent richting de bal. Lingard geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Abia kopt de bal weg. Mackett rent richting de bal. Mackett passt de bal in één keer door. Mooki is nu in balbezit. Mooki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Moshikaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Dos Santos passt de bal zonder na te denken. Chansa rent richting de bal. Mackett maakt een afschuwelijke overtreding. Chansa raakt geblesseerd tijdens het duel. Chansa komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Donnelly geeft een hoge lob. Chikoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngake tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ngake krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Chansa verovert de bal door een tackle van achteren. Mackett met een sublieme pass. Mooki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real stars fc - United bones 1:1

39e minuut.
Chelin geeft een hoge lob. Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos probeert naar een medespeler te passen. Mooki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real stars fc 63%, United bones 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real stars fc - United bones 1:1

51e minuut.
Abia is nu in balbezit. Abia passt de bal in één keer door. Mooki rent richting de bal. Chansa rent richting de bal. Chansa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Sapula rent richting de bal. Notoane rent richting de bal. Notoane passt de bal in één keer door. Khasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khasu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real stars fc 43%, United bones 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real stars fc - United bones 1:1