Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bills Fc LSB sport
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 22.6
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Tembo kopt de bal weg. Hartley heeft problemen om de bal te vangen. Matlala rent richting de bal. Matlala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bills Fc - LSB sport 0:1

24e minuut.
Haskins is nu in balbezit. Sibiya rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Phogojane. Sibiya raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sibiya kan niet meer verder spelen. McNab komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Bezuidenhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Phogojane onderschept slim de pass. McNab met een sublieme pass. Matlala is nu in balbezit. Matlala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
McNab is nu in balbezit. Phogojane bereikt de bal nog maar net als eerste. Phogojane passt de bal zonder na te denken. Matlala is nu in balbezit. Matlala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Mbidzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phogojane rent richting de bal. Phogojane speelt de bal door. Matlala is nu in balbezit. Matlala draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bills Fc 51%, LSB sport 49%.
Bills Fc - LSB sport 0:1

67e minuut.
Matlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Phogojane bereikt de bal nog maar net als eerste. Phogojane passt de bal in één keer door. Matlala is nu in balbezit. Matlala draait met de bal, schiet en ... Mlwane bokst de bal weg.

79e minuut.
Vilakazi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gopane komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bills Fc 37%, LSB sport 63%.
Bills Fc - LSB sport 0:1