Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Happy Royals Movers fc
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Purdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Purdon passt de bal met de wreef. Akkad is nu in balbezit. Akkad geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Purdon kopt de bal weg. Shumana kan de bal niet met de borst controleren. Shumana geeft een lange en hoge pass. Jam-Jam kan de bal niet met de borst controleren. Rhode is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Purdon probeert naar een medespeler te passen. Kotoane is nu in balbezit. Kotoane met een sublieme pass. Hartley is nu in balbezit. Hartley schiet op doel. Profs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Shumana is nu in balbezit. Shumana passt de bal zonder na te denken. Akkad speelt de bal door. Rhode bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhode draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Purdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Purdon passt de bal met de wreef. Hartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartley draait met de bal, schiet en ... Profs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Royals - Movers fc 1:0

36e minuut.
Watson geeft een hoge lob. Radford kopt de bal weg. Daar is Purdon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rhode bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhode haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bax is nu in balbezit. Kotoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotoane geeft een lange en hoge pass. Hartley rent richting de bal. Hartley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Masinga met een sublieme pass. Rhode is nu in balbezit. Purdon is nu in balbezit. Rhode onderschept slim de pass. Rhode draait met de bal, schiet en ... Allan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Royals 51%, Movers fc 49%.
Happy Royals - Movers fc 1:0

48e minuut.
Ramane rent richting de bal. Ramane geeft een lange en hoge pass. Shumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartley onderschept slim de pass. Hartley schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Royals - Movers fc 2:0

58e minuut.
Kotoane passt de bal met de wreef. Profs is nu in balbezit. Hartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Profs rent richting de bal. Profs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Radford met een harde bal richting middenveld. Hartley kopt de bal weg. Profs is nu in balbezit. Profs haalt uit met een fantastische trap. Profs bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Royals 34%, Movers fc 66%.
Happy Royals - Movers fc 2:0