Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abahlaseli Tornado upt
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 24.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Pule geeft een hoge lob. Daar is Dindi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abahlaseli - Tornado upt 0:1

19e minuut.
Ramudzuli met een snelle inworp. Niemack rent richting de bal. Niemack geeft de bal voor. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abahlaseli - Tornado upt 0:2

37e minuut.
Mwase rent richting de bal. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon met een sublieme pass. Bartman is nu in balbezit. Bartman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ledwaba is nu in balbezit. Ledwaba passt de bal in één keer door. Davis speelt de bal door. Vilakazi is nu in balbezit. Vilakazi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abahlaseli 62%, Tornado upt 38%.
Abahlaseli - Tornado upt 0:2

46e minuut.
Gordon passt de bal in één keer door. Mkhize bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niemack. Niemack krijgt een gele kaart. Mkhize is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mwase zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Azor springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Mbidzo rent richting de bal. Vilakazi onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pule. Vilakazi raakt geblesseerd tijdens het duel. Mohammed wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mohammed rent richting de bal. Mohammed passt de bal met de wreef. Davis is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Davis zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Inworp. Masanabo met een snelle inworp. Bartman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartman schiet op doel. Howie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abahlaseli - Tornado upt 0:3

68e minuut.
Mkhize passt de bal in één keer door. Ramudzuli geeft een lange en hoge pass. Niemack met een sublieme pass. Gordon rent richting de bal. Gordon haalt uit met een fantastische trap. Howie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Davis passt de bal met de wreef. Ledwaba is nu in balbezit. Ledwaba geeft een lange en hoge pass. Gordon rent richting de bal. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abahlaseli 42%, Tornado upt 58%.
Abahlaseli - Tornado upt 0:3