Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Speed booster Happy Royals
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Kotoane met een sublieme pass. Maulgue bereikt de bal nog maar net als eerste. Maulgue speelt de bal door. Profs rent richting de bal. Profs met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bartlett is nu in balbezit. Bartlett passt de bal met de wreef. Fish is nu in balbezit. Profs verovert de bal door een tackle van achteren. Profs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bartlett met een snelle inworp. Profs bereikt de bal nog maar net als eerste. Profs passt de bal zonder na te denken. Purdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Purdon schiet op doel. Chalwe bokst de bal weg.

25e minuut.
Purdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fish onderschept slim de pass. Fish met een sublieme pass. Shange bereikt de bal nog maar net als eerste. Shange schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Shange bereikt de bal nog maar net als eerste. Radford maakt een afschuwelijke overtreding. Shange raakt geblesseerd tijdens het duel. Cook wilt de vrije trap nemen. Shange maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fish zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burton probeert naar een medespeler te passen. Bartlett is nu in balbezit. Bartlett geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speed booster 59%, Happy Royals 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Speed booster - Happy Royals 0:0

52e minuut.
Harris geeft de bal voor. Hartley heeft problemen om de bal te vangen. Profs is nu in balbezit. Hartley rent richting de bal. Hartley draait met de bal, schiet en ... Chalwe bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kotoane rent richting de bal. September bereikt de bal nog maar net als eerste. September passt de bal zonder na te denken. Purdon rent richting de bal. Purdon geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Bartlett probeert naar een medespeler te passen. Purdon heeft problemen om de bal te vangen. Purdon geeft de bal voor. Hartley is nu in balbezit. Hartley draait met de bal, schiet en ... Chalwe bokst de bal weg.

88e minuut.
Shange probeert de bal aan de voet te houden. Bartlett is nu in balbezit. Met opzet legt September zijn tegenspeler op de grond. September krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speed booster 47%, Happy Royals 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Speed booster - Happy Royals 0:0