Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abahlaseli Bills Fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Magolego speelt de bal door. Kaondera is nu in balbezit. Dindi rent richting de bal. Kaondera verovert de bal door een tackle van achteren. Kaondera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mohammed kopt de bal weg. McNab probeert de bal aan de voet te houden. Azor bereikt de bal nog maar net als eerste. Azor haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hartley de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abahlaseli - Bills Fc 1:0

45e minuut.
Dindi geeft de bal voor. Inworp. Katza met de inworp. Magolego rent richting de bal. Magolego geeft de bal voor. Howie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abahlaseli 38%, Bills Fc 62%.
Abahlaseli - Bills Fc 1:0

50e minuut.
Mkhize speelt de bal door. Vilakazi is nu in balbezit. McNab tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McNab krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Daar is Azor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilakazi is nu in balbezit. Vilakazi schiet op doel. Azor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mlwane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abahlaseli - Bills Fc 2:0

62e minuut.
Kaondera met een sublieme pass. Lutumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutumba met een sublieme pass. Magolego rent richting de bal. Magolego schiet op doel. Howie bokst de bal weg.

66e minuut.
Chivuta geeft een lange en hoge pass. Katza kopt de bal weg. Dindi probeert de bal aan de voet te houden. Kaondera is nu in balbezit. Kaondera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sibiya kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vilakazi de bal onder controle te krijgen. Magolego probeert naar een medespeler te passen. Kaondera rent richting de bal. Kaondera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abahlaseli - Bills Fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abahlaseli 57%, Bills Fc 43%.
Abahlaseli - Bills Fc 2:1