Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:02
  • Competitiewedstrijd: League II.03
  • Stadion: G united Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1964
G united Tornado upt
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 21.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen matig
zwak Verdedigen slecht


10e minuut.
Masanabo geeft de bal voor. Seale is nu in balbezit. Gordon onderschept slim de pass. Gordon haalt uit met een fantastische trap. Mogatla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Greyling geeft een hoge lob. Daar is Pule, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapelego bereikt de bal nog maar net als eerste. Liau rent richting de bal. Liau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Masanabo heeft problemen om de bal te vangen. Mbidzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mmotong verovert de bal door een tackle van achteren. Rapelego is nu in balbezit. Rapelego geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Mmotong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Greyling is nu in balbezit. Met opzet legt Masanabo zijn tegenspeler op de grond. Masanabo krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Mmotong rent richting de bal. Mmotong geeft de bal voor. Liau rent richting de bal. Liau haalt uit met een fantastische trap. Sait maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G united 57%, Tornado upt 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G united - Tornado upt 0:0

56e minuut.
Liau is nu in balbezit. Rapelego is nu in balbezit. Liau is nu in balbezit. Rapelego is nu in balbezit. Rapelego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G united - Tornado upt 1:0

62e minuut.
Liau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Palesa komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mmotong is nu in balbezit. Bartman onderschept slim de pass. Seale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartman verovert de bal door een tackle van achteren. Bartman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G united - Tornado upt 1:1

68e minuut.
Daar is Rapelego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lieke is nu in balbezit. Bartman is nu in balbezit. Bartman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Mbidzo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lekgetho komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Bartman verovert de bal door een tackle van achteren. Bartman probeert naar een medespeler te passen. Seale bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G united - Tornado upt 1:2

89e minuut.
Masanabo is nu in balbezit. Masanabo speelt de bal door. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G united - Tornado upt 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G united 56%, Tornado upt 44%.
G united - Tornado upt 1:3