Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real stars fc Mango
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.1
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
McClure geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mackett de bal onder controle te krijgen. Notoane rent richting de bal. Klungelig pakt Notoane de bal. Notoane draait met de bal, schiet en ... Hufkie bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Biemba met een snelle inworp. Arendse geeft een hoge lob. Daar is Donnelly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motlokoa is nu in balbezit. Motlokoa schiet op doel. Moshikaro bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Makhaye is nu in balbezit. Makhaye geeft een lange en hoge pass. Lingerfelder kan de bal niet met de borst controleren. Khasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khasu schiet op doel. Hufkie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Amoako de bal onder controle te krijgen. Radford geeft een lange en hoge pass. Scott kopt de bal weg. Khasu rent richting de bal. Khasu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
McClure is nu in balbezit. Mackett bereikt de bal nog maar net als eerste. McClure verovert de bal door een tackle van achteren. Motlokoa is nu in balbezit. Motlokoa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real stars fc 51%, Mango 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real stars fc - Mango 0:0

49e minuut.
Roux geeft de bal voor. Makhaye kopt de bal weg. Daar is Biemba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Notoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Notoane geeft een lange en hoge pass. Hufkie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Lingerfelder geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masenia met de inworp. Notoane is nu in balbezit. Notoane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Khasu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Notoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Notoane probeert naar een medespeler te passen. Khasu is nu in balbezit. Khasu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Biemba rent richting de bal. Biemba passt de bal met de wreef. Fanteni rent richting de bal. Fanteni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Moshikaro bokst de bal weg.

67e minuut.
Radford geeft een lange en hoge pass. Ngake probeert de bal aan de voet te houden. Chembo kopt de bal weg. Khasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khasu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Chembo geeft een lange en hoge pass. Makhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Makhaye geeft een hoge lob. Khasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khasu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mackett verovert de bal door een tackle van achteren. Roux rent richting de bal. Mackett probeert naar een medespeler te passen. Khasu is nu in balbezit. Khasu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real stars fc - Mango 1:0

86e minuut.
McClure bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanteni rent richting de bal. Fanteni passt de bal zonder na te denken. Motlokoa rent richting de bal. Motlokoa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real stars fc 37%, Mango 63%.
Real stars fc - Mango 1:0