Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mashaba Orlando Parets
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Lushozi verovert de bal door een tackle van achteren. Lushozi geeft een hoge lob. Chansa kopt de bal weg. Lottering rent richting de bal. Lottering draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Methula met een sublieme pass. Pitso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biyela. Pitso raakt geblesseerd tijdens het duel. Moyo wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Okpara met de inworp. Lottering bereikt de bal nog maar net als eerste. Lottering passt de bal in één keer door. Okpara rent richting de bal. Okpara geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Moyo kopt de bal weg. Methula rent richting de bal. Methula met een sublieme pass. Pitso is nu in balbezit. Pitso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Matjila rent richting de bal. Bax is nu in balbezit. Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bax rent richting de bal. Bax schiet op doel. Paal!

25e minuut.
Pitso passt de bal in één keer door. Methula rent richting de bal. Lushozi maakt een afschuwelijke overtreding. Lushozi krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Moyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bax onderschept slim de pass. Bax passt de bal met de wreef. Stuart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Matjila geeft een lange en hoge pass. Pitso kopt de bal weg. Okpara probeert de bal aan de voet te houden. Pitso rent richting de bal. Pitso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mashaba 46%, Orlando Parets 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mashaba - Orlando Parets 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mashaba 52%, Orlando Parets 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mashaba - Orlando Parets 0:0