Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biyela United MGB fc
451 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Delport rent richting de bal. Delport passt de bal in één keer door. Skosana rent richting de bal. Human verovert de bal door een tackle van achteren. Human schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kambule geeft een lange en hoge pass. Radford probeert naar een medespeler te passen. Skosana is nu in balbezit. Moshoeu is nu in balbezit. Moshoeu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Moshoeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Human is nu in balbezit. Moshoeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moshoeu draait met de bal, schiet en ... Buthelezi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biyela United - MGB fc 0:1

29e minuut.
Moshoeu is nu in balbezit. Lupiya onderschept slim de pass. Lupiya speelt de bal door. Akkad bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mphafudi onderschept slim de pass. Mphafudi probeert naar een medespeler te passen. Akkad is nu in balbezit. Akkad haalt uit met een fantastische trap. Chivuta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Biyela United - MGB fc 1:1

45e minuut.
Akkad onderschept slim de pass. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkad is nu in balbezit. Akkad haalt uit met een fantastische trap. Chivuta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biyela United - MGB fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biyela United 61%, MGB fc 39%.
Biyela United - MGB fc 2:1

55e minuut.
Setholo is nu in balbezit. Josephs is nu in balbezit. Setholo verovert de bal door een tackle van achteren. Lewis rent richting de bal. Lewis geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Akkad probeert de bal aan de voet te houden. De Klerk is nu in balbezit. De Klerk speelt de bal door. Akkad is nu in balbezit. Akkad draait met de bal, schiet en ... Paal!

84e minuut.
Sephadi met de inworp. Christensen rent richting de bal. Christensen probeert naar een medespeler te passen. Akkad rent richting de bal. Akkad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Setholo de bal onder controle te krijgen. Christensen is nu in balbezit. Christensen passt de bal in één keer door. Akkad is nu in balbezit. Akkad schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biyela United 39%, MGB fc 61%.
Biyela United - MGB fc 2:1