Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orlando Parets Magic World
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
14 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Williams rent richting de bal. Maphike tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Williams is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lushozi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Winstanley kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Inworp. Winstanley met een snelle inworp. Williams rent richting de bal. Williams haalt uit met een fantastische trap. Heaton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlando Parets - Magic World 0:1

9e minuut.
Azor bereikt de bal nog maar net als eerste. Azor geeft de bal voor. Williams kopt de bal weg. Solomons rent richting de bal. Solomons draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lushozi kan de bal niet met de borst controleren. Kambuania rent richting de bal. Kambuania speelt de bal door. Pitso is nu in balbezit. Pitso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Methula met een snelle inworp. Kambuania is nu in balbezit. Kambuania speelt de bal door. Pitso is nu in balbezit. Pitso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orlando Parets - Magic World 1:1

38e minuut.
Moyo geeft een lange en hoge pass. Pitso is nu in balbezit. Pitso passt de bal met de wreef. Kambuania rent richting de bal. Kambuania haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlando Parets - Magic World 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlando Parets 60%, Magic World 40%.
Orlando Parets - Magic World 2:1

50e minuut.
Methula bereikt de bal nog maar net als eerste. Azor verovert de bal door een tackle van achteren. Azor passt de bal zonder na te denken. Kambuania rent richting de bal. Kambuania haalt uit met een fantastische trap. Le Grange kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pitso is nu in balbezit. Pitso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlando Parets - Magic World 3:1

54e minuut.
Winstanley met de inworp. Modu Ranele is nu in balbezit. Modu Ranele speelt de bal door. Pitso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlando Parets - Magic World 4:1

57e minuut.
Gama passt de bal met de wreef. Naponyane rent richting de bal. Naponyane probeert naar een medespeler te passen. Williams rent richting de bal. Williams draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Heaton trapt de bal weg van het doel. Modu Ranele kopt de bal weg. Jacobs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solomons bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomons haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Le Grange trapt de bal weg van het doel. Williams rent richting de bal. Moyo maakt een afschuwelijke overtreding. Moyo krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Modu Ranele passt de bal met de wreef. Myeni rent richting de bal. Myeni speelt de bal door. Pitso rent richting de bal. Pitso draait met de bal, schiet en ... Le Grange bokst de bal weg. Kambuania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambuania haalt uit met een fantastische trap. Le Grange maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Williams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Williams passt de bal in één keer door. Jacobs is nu in balbezit. Solomons bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomons schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlando Parets - Magic World 4:2

82e minuut.
Solomons probeert de bal aan de voet te houden. Williams rent richting de bal. Moyo is nu in balbezit. Williams onderschept slim de pass. Williams haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlando Parets 51%, Magic World 49%.
Orlando Parets - Magic World 4:2