Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
St. blaize FC Fortune FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Da Silva kan de bal niet met de borst controleren. Masilo rent richting de bal. Vorster begaat een overtreding. Vorster krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Vorster bereikt de bal nog maar net als eerste. Maulgue rent richting de bal. Vorster is nu in balbezit. Vorster schiet op doel. Rula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. blaize FC - Fortune FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St. blaize FC 45%, Fortune FC 55%.
St. blaize FC - Fortune FC 1:0

47e minuut.
Daar is Roux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Masenia passt de bal in één keer door. Mpondo rent richting de bal. Mpondo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bell geeft een hoge lob. Lekgwathi kopt de bal weg. Vorster rent richting de bal. Vorster haalt uit met een fantastische trap. Rula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Matembu is nu in balbezit. Maulgue onderschept slim de pass. Maulgue passt de bal met de wreef. Vorster rent richting de bal. Vorster draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Barnard speelt de bal door. Mpondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpondo passt de bal in één keer door. Masenia heeft problemen om de bal te vangen. Masenia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Matembu met een snelle inworp. Gcwensa is nu in balbezit. Gcwensa met een sublieme pass. Masenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Masenia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
St. blaize FC - Fortune FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St. blaize FC 44%, Fortune FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
St. blaize FC - Fortune FC 1:1