Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortune FC Shire fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Mola is nu in balbezit. Mpondo verovert de bal door een tackle van achteren. Masenia is nu in balbezit. Mpondo rent richting de bal. Mpondo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Mpondo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buthelezi. Mpondo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Da Silva met een snel genomen vrije trap. Masenia rent richting de bal. Masenia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mola verovert de bal door een tackle van achteren. Shonhayi bereikt de bal nog maar net als eerste. Masilo is nu in balbezit. Shonhayi verovert de bal door een tackle van achteren. Shonhayi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gcwensa passt de bal in één keer door. Mpondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpondo passt de bal met de wreef. Masenia heeft problemen om de bal te vangen. Masenia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Shonhayi probeert naar een medespeler te passen. Nong bereikt de bal nog maar net als eerste. Modabi verovert de bal door een tackle van achteren. Modabi schiet op doel. Rula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortune FC - Shire fc 0:1

19e minuut.
Dafel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sikonde met een snelle inworp. Shonhayi rent richting de bal. Shonhayi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Felix bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpondo onderschept slim de pass. Mpondo geeft de bal voor. Masenia rent richting de bal. Coyle probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortune FC - Shire fc 1:1

31e minuut.
Mpondo rent richting de bal. Mpondo speelt de bal door. Masenia is nu in balbezit. Masenia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortune FC - Shire fc 2:1

33e minuut.
Motale trapt de bal weg van het doel. Shonhayi kopt de bal weg. Daar is Dafel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modabi is nu in balbezit. Modabi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Klungelig pakt Rapeane de bal. Rapeane geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Buthelezi de bal onder controle te krijgen. Masenia rent richting de bal. Masenia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortune FC 45%, Shire fc 55%.
Fortune FC - Shire fc 2:1

46e minuut.
Da Silva geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grant zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shonhayi rent richting de bal. Shonhayi geeft een hoge lob. Rula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Modabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modabi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortune FC - Shire fc 2:2

47e minuut.
Mpondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpondo passt de bal in één keer door. Masilo rent richting de bal. Modabi onderschept slim de pass. Modabi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Rula trapt de bal weg. Klungelig pakt Mola de bal. Mpondo speelt de bal door. Masenia rent richting de bal. Masenia schiet op doel. Motale bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortune FC - Shire fc 3:2

55e minuut.
Mola met de inworp. Grant rent richting de bal. Da Silva speelt de bal door. Shonhayi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shonhayi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortune FC - Shire fc 3:3

72e minuut.
Gcwensa is nu in balbezit. Felix onderschept slim de pass. Felix probeert naar een medespeler te passen. Shonhayi rent richting de bal. Shonhayi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortune FC 47%, Shire fc 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortune FC - Shire fc 3:3