Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Happy Stars FC MGB fc
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


14e minuut.
Human geeft een hoge lob. Delport kopt de bal weg. Daar is Olivier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Human bereikt de bal nog maar net als eerste. Human schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lewis onderschept slim de pass. Lewis passt de bal zonder na te denken. Nel rent richting de bal. Human bereikt de bal nog maar net als eerste. Human haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Harris geeft de bal voor. Klungelig pakt Roux de bal. Roux passt de bal in één keer door. Nyathi rent richting de bal. Nyathi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Stars FC - MGB fc 1:0

31e minuut.
Barker met een sublieme pass. Zwane is nu in balbezit. Zwane passt de bal zonder na te denken. Roux bereikt de bal nog maar net als eerste. Roux schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zwane geeft een hoge lob. Chivuta probeert naar een medespeler te passen. Maulgue kopt de bal weg. Nyathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyathi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Maulgue rent richting de bal. Maulgue geeft de bal voor. Setholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyathi verovert de bal door een tackle van achteren. Nyathi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Delport zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Human bereikt de bal nog maar net als eerste. Human passt de bal met de wreef. Moshoeu rent richting de bal. Moshoeu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Happy Stars FC - MGB fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Stars FC 41%, MGB fc 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Happy Stars FC - MGB fc 1:1

46e minuut.
Barker passt de bal in één keer door. Daar is Maulgue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maulgue speelt de bal door. Nyathi is nu in balbezit. Nyathi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Stars FC - MGB fc 2:1

52e minuut.
Lewis probeert naar een medespeler te passen. Human is nu in balbezit. Human passt de bal met de wreef. Moshoeu rent richting de bal. Moshoeu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Happy Stars FC - MGB fc 2:2

57e minuut.
Daar is Nyathi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyathi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kambule de bal. Roux is nu in balbezit. Roux schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Moshoeu draait met de bal, schiet en ... Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris passt de bal in één keer door. Human heeft problemen om de bal te vangen. Human draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Zwane geeft de bal voor. Delport is nu in balbezit. Dladla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dladla krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Maulgue bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyathi is nu in balbezit. Maulgue speelt de bal door. Zwane rent richting de bal. Zwane geeft een hoge lob. Chivuta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roux bereikt de bal nog maar net als eerste. Roux schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Barker rent richting de bal. Barker geeft een lange en hoge pass. Inworp. Makhanya met de inworp. Human geeft de bal voor. Christian bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Stars FC 45%, MGB fc 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Happy Stars FC - MGB fc 2:2