Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orlando Parets PJ STARS FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Methula geeft een lange en hoge pass. Harvey verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Howes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pitso springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mapela rent richting de bal. Methula verovert de bal door een tackle van achteren. Methula geeft de bal voor. Pitso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Maphike verovert de bal door een tackle van achteren. Maphike probeert naar een medespeler te passen. Pitso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitso draait met de bal, schiet en ... Gatri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlando Parets - PJ STARS FC 1:0

22e minuut.
Maphike passt de bal zonder na te denken. Booysen is nu in balbezit. Ncaca verovert de bal door een tackle van achteren. De Klerk is nu in balbezit. De Klerk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gopane passt de bal in één keer door. Kambuania rent richting de bal. Gopane begaat een overtreding. Kambuania is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kambuania wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gondwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondwe geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maluleke met een snelle inworp. Ncaca geeft een lange en hoge pass. Heaton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orlando Parets - PJ STARS FC 1:1

42e minuut.
Mono probeert de bal aan de voet te houden. Myeni geeft de bal voor. Mine is nu in balbezit. Pitso onderschept slim de pass. Pitso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De Klerk heeft problemen om de bal te vangen. Ncaca rent richting de bal. Ncaca schiet op doel. Jacobs probeert de bal aan de voet te houden. Heaton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlando Parets - PJ STARS FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlando Parets 48%, PJ STARS FC 52%.
Orlando Parets - PJ STARS FC 1:2

62e minuut.
Mine passt de bal met de wreef. Inworp. Howes met de inworp. Maphike geeft een hoge lob. Gatri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Moyo met een sublieme pass. Maluleke bereikt de bal nog maar net als eerste. Booysen speelt de bal door. Maluleke bereikt de bal nog maar net als eerste. Maluleke geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tokpah met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Moyo de bal. Ncaca speelt de bal door. De Klerk is nu in balbezit. De Klerk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlando Parets - PJ STARS FC 1:3

87e minuut.
Sikhakhane passt de bal in één keer door. Kambuania bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gopane zijn tegenspeler op de grond. Gopane is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlando Parets 36%, PJ STARS FC 64%.
Orlando Parets - PJ STARS FC 1:3