Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:02
  • Competitiewedstrijd: League III.01
  • Stadion: MGB fc Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1660
MGB fc Shire fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Delport is nu in balbezit. Delport geeft een hoge lob. Mola rent richting de bal. Moshoeu verovert de bal door een tackle van achteren. Moshoeu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MGB fc - Shire fc 1:0

18e minuut.
Moshoeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyle is nu in balbezit. Moshoeu onderschept slim de pass. Moshoeu draait met de bal, schiet en ... Motale probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MGB fc - Shire fc 2:0

28e minuut.
Grant is nu in balbezit. Grant probeert naar een medespeler te passen. August rent richting de bal. Modabi onderschept slim de pass. Modabi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Grant rent richting de bal. Grant passt de bal in één keer door. Shonhayi speelt de bal door. Modabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modabi haalt uit met een fantastische trap. Chivuta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Shonhayi bereikt de bal nog maar net als eerste. August is nu in balbezit. Shonhayi onderschept slim de pass. Shonhayi schiet op doel. Chivuta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MGB fc - Shire fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MGB fc 50%, Shire fc 50%.
MGB fc - Shire fc 2:1

59e minuut.
Sikonde met een sublieme pass. Shonhayi rent richting de bal. Shonhayi met een sublieme pass. Modabi rent richting de bal. Modabi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MGB fc - Shire fc 2:2

79e minuut.
Moshoeu probeert naar een medespeler te passen. Delport is nu in balbezit. Delport geeft een hoge lob. Modabi rent richting de bal. Modabi draait met de bal, schiet en ... Chivuta bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MGB fc 65%, Shire fc 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MGB fc - Shire fc 2:2