Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piamontte Mercury FC
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Moshikaro is nu in balbezit. Moshikaro passt de bal zonder na te denken. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mooki de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Theunissen geeft de bal voor. Mishali rent richting de bal. Bezuidenhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezuidenhout haalt uit met een fantastische trap. Seale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piamontte - Mercury FC 0:1

12e minuut.
Hartley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Khanyile zal de hoekschop nemen. Mnguni is nu in balbezit. Mnguni schiet op doel. Seale bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Piamontte - Mercury FC 0:2

22e minuut.
Khanyile passt de bal met de wreef. Bezuidenhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezuidenhout draait met de bal, schiet en ... Mishali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishali geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Theunissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theunissen geeft een lange en hoge pass. Dafel heeft problemen om de bal te vangen. Bezuidenhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezuidenhout schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bezuidenhout rent richting de bal. Mackett verovert de bal door een tackle van achteren. Mackett probeert naar een medespeler te passen. Mnguni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnguni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piamontte - Mercury FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piamontte 73%, Mercury FC 27%.
Piamontte - Mercury FC 0:3

52e minuut.
Doeltrap. Seale met een harde bal richting middenveld. Mackett kopt de bal weg. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Seale niet meer kan verder spelen. Ngubane komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piamontte 34%, Mercury FC 66%.
Piamontte - Mercury FC 0:3