Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:06
  • Competitiewedstrijd: League III.02
  • Stadion: Five 0 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1614
Five 0 Geor United
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Klungelig pakt Motoane de bal. Blackpool bereikt de bal nog maar net als eerste. Motoane begaat een overtreding. Blackpool is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Maselesele neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Crowley geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vorster heeft problemen om de bal te vangen. Mahule bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahule schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cale passt de bal met de wreef. Maselesele bereikt de bal nog maar net als eerste. Motoane verovert de bal door een tackle van achteren. Zulu onderschept slim de pass. Zulu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zulu is nu in balbezit. Crowley onderschept slim de pass. Crowley probeert naar een medespeler te passen. Jackson heeft problemen om de bal te vangen. Jackson schiet op doel. Ntsoane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hannan zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Five 0 79%, Geor United 21%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Five 0 - Geor United 0:0

49e minuut.
Cale met een snelle inworp. Blackpool heeft problemen om de bal te vangen. Blackpool geeft de bal voor. Mathombo is nu in balbezit. Mathombo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Cale kopt de bal weg. Rangers bereikt de bal nog maar net als eerste. Maselesele begaat een overtreding. Maselesele krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Mackett geeft een lange en hoge pass. Daar is Mahule, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vorster speelt de bal door. Lutumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutumba geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doeltrap. Sibaya met een harde bal richting middenveld. Zulu kopt de bal weg. Blackpool bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackpool draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Five 0 61%, Geor United 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Five 0 - Geor United 0:0