Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benoni United fc MD MASTERS
532 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Manana verovert de bal door een tackle van achteren. Ramatsepe probeert naar een medespeler te passen. Manuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabotsa onderschept slim de pass. Mabotsa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Palesa is nu in balbezit. Solomos verovert de bal door een tackle van achteren. Solomos met een sublieme pass. Manana rent richting de bal. Manana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Benoni United fc - MD MASTERS 0:1

16e minuut.
Tulare bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulare geeft een hoge lob. Manuels probeert de bal aan de voet te houden. Mabotsa rent richting de bal. Mabotsa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Benoni United fc - MD MASTERS 1:1

30e minuut.
Maluleke verovert de bal door een tackle van achteren. Maphuste onderschept slim de pass. Maphuste passt de bal in één keer door. Seale bereikt de bal nog maar net als eerste. Seale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Benoni United fc - MD MASTERS 2:1

37e minuut.
Gopane geeft een lange en hoge pass. Mabotsa rent richting de bal. Mabotsa met een sublieme pass. Seale rent richting de bal. Seale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benoni United fc 45%, MD MASTERS 55%.
Benoni United fc - MD MASTERS 2:1

62e minuut.
Manuels heeft problemen om de bal te vangen. Maphuste is nu in balbezit. Maphuste speelt de bal door. Mabotsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabotsa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maphuste tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Da Silva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Da Silva met een snel genomen vrije trap. Manana is nu in balbezit. Manana haalt uit met een fantastische trap. Macdonald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Maphuste heeft problemen om de bal te vangen. Solomos rent richting de bal. Solomos probeert naar een medespeler te passen. Manana bereikt de bal nog maar net als eerste. Manana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Benoni United fc - MD MASTERS 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benoni United fc 47%, MD MASTERS 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Benoni United fc - MD MASTERS 2:2