Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mercury FC Young Stars
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bezuidenhout is nu in balbezit. Greyling onderschept slim de pass. Greyling probeert naar een medespeler te passen. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Laas rent richting de bal. Cook is nu in balbezit. Gatri begaat een overtreding. Gatri krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Naponyane met een snelle inworp. Simango rent richting de bal. Simango geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt O`Connor de bal. O`Connor met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Banda is nu in balbezit. Banda probeert naar een medespeler te passen. Laas rent richting de bal. Laas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mercury FC - Young Stars 0:1

39e minuut.
Laas rent richting de bal. Laas passt de bal in één keer door. Cook is nu in balbezit. Cook draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mercury FC - Young Stars 0:2

41e minuut.
Daar is Tau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Greyling bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnguni onderschept slim de pass. Bezuidenhout is nu in balbezit. Bezuidenhout draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mnguni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnguni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mercury FC 57%, Young Stars 43%.
Mercury FC - Young Stars 0:2

54e minuut.
O`Connor rent richting de bal. O`Connor geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Simango neemt de hoekschop. Khanyile kopt de bal weg. Akkad bokst de bal weg.

65e minuut.
Laas draait met de bal, schiet en ... Jooste kopt de bal weg. Klungelig pakt Gatri de bal. Cook is nu in balbezit. Cook schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mercury FC - Young Stars 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mercury FC 53%, Young Stars 47%.
Mercury FC - Young Stars 0:3