Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piamontte Kalksteen fc
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Mackett speelt de bal door. Hartley heeft problemen om de bal te vangen. Schumana is nu in balbezit. Schumana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mackett kopt de bal weg. Tlale controleert de bal met de borst. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway draait met de bal, schiet en ... Seakamela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piamontte - Kalksteen fc 1:0

11e minuut.
Mishali rent richting de bal. Kgomane bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mishali. Mishali krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Schumana rent richting de bal. Theunissen rent richting de bal. Theunissen probeert naar een medespeler te passen. Kgomane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kgomane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Manyathi verovert de bal door een tackle van achteren. Manyathi speelt de bal door. Schumana probeert naar een medespeler te passen. Kgomane rent richting de bal. Kgomane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Masilela probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Schumana de bal. Mishali rent richting de bal. Schumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Manyathi met een sublieme pass. Schumana bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khasu. Khasu krijgt een gele kaart. Schumana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manyathi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piamontte - Kalksteen fc 1:1

43e minuut.
Hartley rent richting de bal. Hartley passt de bal in één keer door. Schumana is nu in balbezit. Hartley onderschept slim de pass. Hartley speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Theunissen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Myeni de bal. Rula bereikt de bal nog maar net als eerste. Rula haalt uit met een fantastische trap. Seale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piamontte - Kalksteen fc 1:2

44e minuut.
Moshikaro probeert naar een medespeler te passen. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Kgomane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Holloway roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Holloway kan niet meer verder spelen. Phuka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piamontte 55%, Kalksteen fc 45%.
Piamontte - Kalksteen fc 1:2

68e minuut.
Myeni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mackett. Myeni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tlale zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kgomane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kgomane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piamontte - Kalksteen fc 1:3

72e minuut.
Schumana onderschept slim de pass. Schumana probeert naar een medespeler te passen. Kgomane is nu in balbezit. Kgomane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piamontte - Kalksteen fc 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piamontte 50%, Kalksteen fc 50%.
Piamontte - Kalksteen fc 1:4