Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Sauce Geor United
Normal Tactiek 433
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Nunens met een sublieme pass. Roberts is nu in balbezit. Roberts passt de bal met de wreef. Mxaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mxaka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Rangers geeft een lange en hoge pass. Doxakis kopt de bal weg. Mxaka rent richting de bal. Mxaka haalt uit met een fantastische trap. Sibaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Sauce - Geor United 1:0

9e minuut.
Goliath geeft de bal voor. Inworp. Juwayeyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roberts rent richting de bal. Roberts geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Marumo is nu in balbezit. Mantsho onderschept slim de pass. Mantsho probeert naar een medespeler te passen. Mahule bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahule draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Motoane onderschept slim de pass. Motoane geeft een lange en hoge pass. Mahule rent richting de bal. Mahule haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Daar is Marumo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motoane rent richting de bal. Roberts onderschept slim de pass. Roberts haalt uit met een fantastische trap. Sibaya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Sauce - Geor United 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Sauce 35%, Geor United 65%.
F.C Sauce - Geor United 2:0

50e minuut.
Mqobongo is nu in balbezit. Mantsho is nu in balbezit. Mqobongo begaat een overtreding. Mantsho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Motoane zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mahule bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahule draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Nunens kopt de bal weg. Roberts rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Motoane. Motoane krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Banda rent richting de bal. Doxakis verovert de bal door een tackle van achteren. Doxakis passt de bal in één keer door. Mxaka rent richting de bal. Mxaka schiet op doel. Sibaya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Doxakis rent richting de bal. Banda onderschept slim de pass. Banda speelt de bal door. Mahule bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahule haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Sauce - Geor United 2:1

84e minuut.
Juwayeyi speelt de bal door. Nunens rent richting de bal. Nunens geeft de bal voor. Mxaka is nu in balbezit. Mxaka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Sauce - Geor United 3:1

87e minuut.
Matjila trapt de bal weg van het doel. Motoane kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kaondera de bal onder controle te krijgen. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Sauce 57%, Geor United 43%.
F.C Sauce - Geor United 3:1