Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rosina sedibane Benoni United fc
Normal Tactiek 532
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


13e minuut.
Heaton rent richting de bal. Palesa verovert de bal door een tackle van achteren. Palesa met een sublieme pass. Seale bereikt de bal nog maar net als eerste. Seale draait met de bal, schiet en ... Tsotesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosina sedibane - Benoni United fc 0:1

32e minuut.
Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramatsepe maakt een afschuwelijke overtreding. Ellis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ramatsepe geeft een lange en hoge pass. Ellis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Donnelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnelly schiet op doel. Macdonald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rosina sedibane - Benoni United fc 1:1

38e minuut.
August raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Christian komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosina sedibane 59%, Benoni United fc 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rosina sedibane - Benoni United fc 1:1

52e minuut.
Ramatsepe met de inworp. Seale bereikt de bal nog maar net als eerste. Seale passt de bal in één keer door. Mabotsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabotsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosina sedibane - Benoni United fc 1:2

61e minuut.
Klungelig pakt Loke de bal. Maphuste verovert de bal door een tackle van achteren. Maphuste passt de bal in één keer door. Mabotsa is nu in balbezit. Mabotsa geeft de bal voor. Tsotesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Ramatsepe geeft de bal voor. Mabotsa kopt de bal weg. Buckley heeft problemen om de bal te vangen. Seale is nu in balbezit. Seale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tsotesi kopt de bal weg. Klausen rent richting de bal. Klausen passt de bal in één keer door. Seale bereikt de bal nog maar net als eerste. Seale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosina sedibane - Benoni United fc 1:3

86e minuut.
Loke bereikt de bal nog maar net als eerste. Maphuste verovert de bal door een tackle van achteren. Maphuste schiet op doel. Seale is nu in balbezit. Seale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosina sedibane - Benoni United fc 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosina sedibane 68%, Benoni United fc 32%.
Rosina sedibane - Benoni United fc 1:4