Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Stars Piamontte
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Fernandes passt de bal zonder na te denken. Khasu is nu in balbezit. Khasu geeft de bal voor. Phuka rent richting de bal. Phuka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Fernandes met een sublieme pass. Hartley is nu in balbezit. Laas onderschept slim de pass. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Stars - Piamontte 1:0

23e minuut.
Lottering probeert naar een medespeler te passen. Alfreds rent richting de bal. Alfreds speelt de bal door. Phuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Phuka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Masilela rent richting de bal. Masilela passt de bal zonder na te denken. Phuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Phuka haalt uit met een fantastische trap. Akkad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Young Stars - Piamontte 1:1

28e minuut.
Greyling is nu in balbezit. Tau is nu in balbezit. Mackett begaat een overtreding. Mackett krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Khasu is nu in balbezit. Alfreds verovert de bal door een tackle van achteren. Alfreds geeft de bal voor. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Stars - Piamontte 2:1

33e minuut.
Phuka rent richting de bal. Phuka schiet op doel. Daar is Lottering, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azor verovert de bal door een tackle van achteren. Azor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Young Stars - Piamontte 2:2

34e minuut.
Alfreds rent richting de bal. Moshikaro rent richting de bal. Greyling tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moshikaro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mackett zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Akkad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Phuka is nu in balbezit. Phuka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Stars - Piamontte 2:3

35e minuut.
Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes geeft een hoge lob. Masilela geeft een hoge lob. Khasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khasu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Akkad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Tau is nu in balbezit. Mackett onderschept slim de pass. Phuka rent richting de bal. Phuka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Stars - Piamontte 2:4

42e minuut.
Hartley geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banda met een snelle inworp. Laas is nu in balbezit. Laas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lottering rent richting de bal. Phuka verovert de bal door een tackle van achteren. Phuka geeft een hoge lob. Mackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackett haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Stars - Piamontte 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Stars 69%, Piamontte 31%.
Young Stars - Piamontte 2:5

49e minuut.
Fernandes met een sublieme pass. Khasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greyling schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Greyling krijgt een gele kaart. Khasu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fernandes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Phuka springt en kopt de bal. Akkad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Stars - Piamontte 2:6

49e minuut.
Laas is nu in balbezit. Laas passt de bal in één keer door. Alfreds bereikt de bal nog maar net als eerste. Moshikaro verovert de bal door een tackle van achteren. Moshikaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mugeyi de bal. Phuka rent richting de bal. Phuka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Stars - Piamontte 2:7

52e minuut.
Mackett onderschept slim de pass. Mackett geeft een hoge lob. Laas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jooste bereikt de bal nog maar net als eerste. Jooste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Stars - Piamontte 3:7

56e minuut.
Hartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackett rent richting de bal. Mackett probeert naar een medespeler te passen. Lottering rent richting de bal. Lottering passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Stars - Piamontte 3:8

60e minuut.
Hartley is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laas. Hartley is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hartley met een snel genomen vrije trap. Moshikaro rent richting de bal. Mugeyi onderschept slim de pass. Phuka verovert de bal door een tackle van achteren. Phuka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Phuka onderschept slim de pass. Phuka geeft een hoge lob. Daar is Mugeyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moshikaro is nu in balbezit. Moshikaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Dafel geeft een hoge lob. Inworp. Banda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laas rent richting de bal. Laas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Phuka haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Mugeyi de bal. Tau is nu in balbezit. Azor bereikt de bal nog maar net als eerste. Azor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Stars 55%, Piamontte 45%.
Young Stars - Piamontte 3:8