Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geor United Young Stars
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Mantsho passt de bal zonder na te denken. Goliath bereikt de bal nog maar net als eerste. Goliath geeft een hoge lob. Mahule rent richting de bal. Mahule draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tau rent richting de bal. Laas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laas passt de bal met de wreef. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lottering met een sublieme pass. Motoane met een snel genomen vrije trap. Daar is O`Connor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahule is nu in balbezit. Mahule schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Greyling bereikt de bal nog maar net als eerste. Motoane is nu in balbezit. Motoane speelt de bal door. Mahule rent richting de bal. Mahule schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Laas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laas geeft een hoge lob. Goliath heeft problemen om de bal te vangen. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geor United - Young Stars 0:1

31e minuut.
Motoane onderschept slim de pass. Jackson speelt de bal door. Mahule is nu in balbezit. Mahule haalt uit met een fantastische trap. Akkad probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert O`Connor de bal onder controle te krijgen. Mahule is nu in balbezit. Mahule haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Geor United - Young Stars 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geor United 44%, Young Stars 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Geor United - Young Stars 1:1

52e minuut.
Tau probeert de bal aan de voet te houden. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson passt de bal zonder na te denken. Mahule is nu in balbezit. Mahule haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Banda speelt de bal door. Laas rent richting de bal. Laas passt de bal zonder na te denken. Cook is nu in balbezit. Cook haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geor United 48%, Young Stars 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Geor United - Young Stars 1:1