Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piamontte Benoni United fc
442 Tactiek 532
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20
weak Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Azor passt de bal met de wreef. Phuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Permall bereikt de bal nog maar net als eerste. Phuka verovert de bal door een tackle van achteren. Phuka draait met de bal, schiet en ... Macdonald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ramatsepe rent richting de bal. Khasu onderschept slim de pass. Khasu speelt de bal door. Moshikaro rent richting de bal. Moshikaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Palesa verovert de bal door een tackle van achteren. Palesa geeft de bal voor. Mishali heeft problemen om de bal te vangen. Seale verovert de bal door een tackle van achteren. Seale haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Dafel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramatsepe met een snelle inworp. Seale is nu in balbezit. Seale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Phuka rent richting de bal. Maphalla is nu in balbezit. Phuka onderschept slim de pass. Phuka schiet op doel. Macdonald maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piamontte - Benoni United fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piamontte 54%, Benoni United fc 46%.
Piamontte - Benoni United fc 1:0

47e minuut.
Tulare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramatsepe probeert naar een medespeler te passen. Hartley rent richting de bal. Seale onderschept slim de pass. Seale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mackett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maphuste rent richting de bal. Maphuste passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Seale de bal. Seale haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Fernandes met een sublieme pass. Mackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Palesa begaat een overtreding. Palesa krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Maphuste geeft een hoge lob. Hartley rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mabotsa. Mabotsa krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Permall met een sublieme pass. Maphuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackett tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mackett krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piamontte 59%, Benoni United fc 41%.
Piamontte - Benoni United fc 1:0