Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loid United F.C Sauce
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 21.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


35e minuut.
Nunens speelt de bal door. Mxaka rent richting de bal. Klungelig pakt Mxaka de bal. Mxaka haalt uit met een fantastische trap. Mlambo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loid United - F.C Sauce 0:1

36e minuut.
Van Zyl onderschept slim de pass. Mqobongo verovert de bal door een tackle van achteren. Mqobongo passt de bal met de wreef. Mxaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mxaka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loid United 55%, F.C Sauce 45%.
Loid United - F.C Sauce 0:1

49e minuut.
Nyathi met een snelle inworp. Marumo rent richting de bal. Marumo passt de bal met de wreef. Van Zyl rent richting de bal. Van Zyl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Nunens met een sublieme pass. Roberts is nu in balbezit. Roberts speelt de bal door. Mxaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mxaka schiet op doel. Mlambo bokst de bal weg.

56e minuut.
Vorster rent richting de bal. Mqobongo is nu in balbezit. Mqobongo geeft een hoge lob. Roberts is nu in balbezit. Roberts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Nunens geeft de bal voor. Mxaka kopt de bal weg. Boxall is nu in balbezit. Roberts rent richting de bal. Roberts schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Moriri bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriri schiet op doel. Klausen probeert de bal aan de voet te houden. Van Zyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Zyl haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loid United 49%, F.C Sauce 51%.
Loid United - F.C Sauce 0:1