Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kasi Team Academy t Dream A17 FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Dos Santos is nu in balbezit. Permall verovert de bal door een tackle van achteren. Permall passt de bal zonder na te denken. McClure bereikt de bal nog maar net als eerste. McClure draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mahule geeft een hoge lob. Daar is Dixon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harris speelt de bal door. Vorster rent richting de bal. Vorster schiet op doel. Pule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Pienaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dixon rent richting de bal. Dixon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Permall speelt de bal door. Stober bereikt de bal nog maar net als eerste. McClure onderschept slim de pass. McClure haalt uit met een fantastische trap. Roskruge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Inworp. Stober met een snelle inworp. Tefera is nu in balbezit. Salmon onderschept slim de pass. Salmon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Permall geeft een lange en hoge pass. Opperman bereikt de bal nog maar net als eerste. Opperman speelt de bal door. McClure is nu in balbezit. McClure schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kasi Team Academy t 46%, Dream A17 FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kasi Team Academy t - Dream A17 FC 0:0

49e minuut.
Pienaar is nu in balbezit. Dixon onderschept slim de pass. Khoabane bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon onderschept slim de pass. Dixon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasi Team Academy t - Dream A17 FC 0:1

52e minuut.
Permall geeft een lange en hoge pass. Opperman heeft problemen om de bal te vangen. Salmon is nu in balbezit. Salmon draait met de bal, schiet en ... Opperman probeert de bal aan de voet te houden. Roskruge bokst de bal weg.

65e minuut.
McCarthy is nu in balbezit. McCarthy speelt de bal door. McClure rent richting de bal. Salmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Opperman geeft de bal voor. Permall is nu in balbezit. Mohohlo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mohohlo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mohohlo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Permall is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McCarthy met een snel genomen vrije trap. Stober heeft problemen om de bal te vangen. McClure rent richting de bal. McClure haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Vorster passt de bal met de wreef. Tefera rent richting de bal. Salmon verovert de bal door een tackle van achteren. McClure bereikt de bal nog maar net als eerste. McClure haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pienaar geeft de bal voor. Mahule bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahule geeft een lange en hoge pass. Dixon is nu in balbezit. Dixon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kasi Team Academy t 37%, Dream A17 FC 63%.
Kasi Team Academy t - Dream A17 FC 0:1