Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vurvayi FC C.F Ikenna`s
442 Tactiek 343
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Khan rent richting de bal. Lekgetho verovert de bal door een tackle van achteren. Lekgetho geeft een lange en hoge pass. Peach maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Rosslee de bal onder controle te krijgen. Behr probeert naar een medespeler te passen. Akkad probeert de bal aan de voet te houden. Mofokeng is nu in balbezit. Mofokeng geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
O`Hara controleert de bal met de borst. O`Hara speelt de bal door. Akkad heeft problemen om de bal te vangen. Heymans bereikt de bal nog maar net als eerste. Heymans draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Radford probeert naar een medespeler te passen. Peach rent richting de bal. Peach probeert naar een medespeler te passen. Heymans bereikt de bal nog maar net als eerste. Heymans draait met de bal, schiet en ... Motlhajwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Mofokeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mofokeng passt de bal met de wreef. Rosslee bereikt de bal nog maar net als eerste. Radford verovert de bal door een tackle van achteren. Radford haalt uit met een fantastische trap. Motlhajwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peach rent richting de bal. Peach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vurvayi FC - C.F Ikenna`s 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vurvayi FC 65%, C.F Ikenna`s 35%.
Vurvayi FC - C.F Ikenna`s 0:1

57e minuut.
Behr geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lekgetho met de inworp. Heymans controleert de bal met de borst. Heymans draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Champion passt de bal met de wreef. O`Hara rent richting de bal. O`Hara probeert naar een medespeler te passen. Radford rent richting de bal. Radford draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lekgetho is nu in balbezit. Lekgetho speelt de bal door. Radford is nu in balbezit. Heymans bereikt de bal nog maar net als eerste. Heymans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vurvayi FC - C.F Ikenna`s 0:2

69e minuut.
Bedingfield is nu in balbezit. Radford verovert de bal door een tackle van achteren. Radford passt de bal met de wreef. Peach rent richting de bal. Peach haalt uit met een fantastische trap. Motlhajwa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Kukame speelt de bal door. Daar is Ngambi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walker. Walker krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Peach onderschept slim de pass. Radford rent richting de bal. Radford passt de bal zonder na te denken. Peach rent richting de bal. Peach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bedingfield is nu in balbezit. Peach onderschept slim de pass. Peach passt de bal zonder na te denken. Heymans bereikt de bal nog maar net als eerste. Heymans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vurvayi FC - C.F Ikenna`s 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vurvayi FC 63%, C.F Ikenna`s 37%.
Vurvayi FC - C.F Ikenna`s 0:3