Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:03
  • Competitiewedstrijd: League III.03
  • Stadion: Papa L Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1177
Papa L FC Ambitious
424 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Holmes is nu in balbezit. Holmes met een sublieme pass. Chenene met een sublieme pass. Fynn is nu in balbezit. Fynn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Papa L - FC Ambitious 1:0

8e minuut.
Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Cox geeft een lange en hoge pass. Casnar rent richting de bal. Crowley verovert de bal door een tackle van achteren. Crowley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Papa L - FC Ambitious 1:1

9e minuut.
Vukubi met een sublieme pass. Fynn is nu in balbezit. Fynn passt de bal met de wreef. Chenene is nu in balbezit. Chenene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Papa L - FC Ambitious 2:1

12e minuut.
Klungelig pakt Crowley de bal. Stober is nu in balbezit. Crowley onderschept slim de pass. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Crowley rent richting de bal. Crowley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Papa L - FC Ambitious 2:2

16e minuut.
Stober geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stars zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kgomane rent richting de bal. Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Cox passt de bal in één keer door. Crowley rent richting de bal. Crowley schiet op doel. De bal raakt de paal. Josephs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Casnar trapt de bal weg. Fynn rent richting de bal. Fynn passt de bal met de wreef. Chenene bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenene haalt uit met een fantastische trap. Evans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Papa L - FC Ambitious 3:2

33e minuut.
Coyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenene verovert de bal door een tackle van achteren. Chenene passt de bal in één keer door. Fynn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fynn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Da Silva heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Papa L - FC Ambitious 4:2

36e minuut.
Kgomane passt de bal met de wreef. Maseko rent richting de bal. Vukubi begaat een overtreding. Vukubi krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Maseko geeft de bal voor. Pule is nu in balbezit. Coyle begaat een overtreding. Coyle krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papa L 40%, FC Ambitious 60%.
Papa L - FC Ambitious 4:2

56e minuut.
Permall kopt de bal weg. Cox rent richting de bal. Kgomane rent richting de bal. Crowley verovert de bal door een tackle van achteren. Crowley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Holmes geeft de bal voor. Coyle is nu in balbezit. Pule onderschept slim de pass. Cox rent richting de bal. Cox draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Papa L - FC Ambitious 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papa L 51%, FC Ambitious 49%.
Papa L - FC Ambitious 4:3