Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NB United Kalahari panthers
Normal Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
matig Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Spandeel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs onderschept slim de pass. Jacobs probeert naar een medespeler te passen. Christensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christensen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Vries bereikt de bal nog maar net als eerste. Modise verovert de bal door een tackle van achteren. Modise probeert naar een medespeler te passen. Motale rent richting de bal. Motale draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Zwane passt de bal met de wreef. Christensen rent richting de bal. Christensen probeert naar een medespeler te passen. Jacobs rent richting de bal. Jacobs schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NB United - Kalahari panthers 0:1

28e minuut.
Matsau met een snelle inworp. Modise probeert naar een medespeler te passen. Heymans is nu in balbezit. Motale bereikt de bal nog maar net als eerste. Motale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NB United 41%, Kalahari panthers 59%.
NB United - Kalahari panthers 0:1

56e minuut.
Spandeel is nu in balbezit. Vries verovert de bal door een tackle van achteren. Vries probeert naar een medespeler te passen. Burton rent richting de bal. Burton geeft de bal voor. Letsholonyane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Modise onderschept slim de pass. Modise passt de bal met de wreef. Motale rent richting de bal. Modise rent richting de bal. Modise haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NB United - Kalahari panthers 1:1

81e minuut.
Mckain is nu in balbezit. Mckain passt de bal zonder na te denken. Vries speelt de bal door. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs haalt uit met een fantastische trap. Letsholonyane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NB United - Kalahari panthers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NB United 25%, Kalahari panthers 75%.
NB United - Kalahari panthers 1:2