Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream A17 FC Vultures
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Roskruge geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horcicka bereikt de bal nog maar net als eerste. Horcicka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
O`Connor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Khomane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dixon verovert de bal door een tackle van achteren. Dixon haalt uit met een fantastische trap. Kaondera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tefera probeert naar een medespeler te passen. Daar is Horcicka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tefera rent richting de bal. Horcicka verovert de bal door een tackle van achteren. Horcicka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream A17 FC - Vultures 0:1

31e minuut.
Klungelig pakt Ludick de bal. Ludick probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mahule, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palesa rent richting de bal. Palesa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Koali probeert naar een medespeler te passen. Mbambo rent richting de bal. Horcicka met een sublieme pass. Palesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Palesa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream A17 FC 39%, Vultures 61%.
Dream A17 FC - Vultures 0:1

56e minuut.
Ludick rent richting de bal. Chirwa onderschept slim de pass. Chirwa speelt de bal door. Dixon rent richting de bal. Dixon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mohammed rent richting de bal. Koali onderschept slim de pass. Koali met een sublieme pass. Palesa rent richting de bal. Palesa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream A17 FC 60%, Vultures 40%.
Dream A17 FC - Vultures 0:1