Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ambitious NB United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Stars rent richting de bal. Stars met een sublieme pass. Crowley bereikt de bal nog maar net als eerste. Crowley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ambitious - NB United 1:0

10e minuut.
Bedingfield onderschept slim de pass. Permall met een sublieme pass. Morula bereikt de bal nog maar net als eerste. Crowley verovert de bal door een tackle van achteren. Crowley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Matlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Malatsi onderschept slim de pass. Malatsi passt de bal in één keer door. Motale rent richting de bal. Motale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ambitious - NB United 1:1

16e minuut.
Permall bereikt de bal nog maar net als eerste. Permall geeft een lange en hoge pass. Vilakazi rent richting de bal. Crowley verovert de bal door een tackle van achteren. Crowley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Magolego geeft de bal voor. Inworp. Malatsi met de inworp. Modise rent richting de bal. Modise haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Motale verovert de bal door een tackle van achteren. Cox rent richting de bal. Motale onderschept slim de pass. Modise is nu in balbezit. Modise draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ambitious - NB United 1:2

33e minuut.
Vukubi speelt de bal door. Cox rent richting de bal. Met opzet legt Spandeel zijn tegenspeler op de grond. Spandeel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ambitious 56%, NB United 44%.
FC Ambitious - NB United 1:2

47e minuut.
Malatsi kopt de bal weg. Heymans probeert naar een medespeler te passen. Da Silva met een sublieme pass. Klungelig pakt Crowley de bal. Crowley schiet op doel. Letsholonyane bokst de bal weg.

57e minuut.
Spandeel is nu in balbezit. Crowley onderschept slim de pass. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Crowley rent richting de bal. Crowley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Spandeel passt de bal zonder na te denken. Modise bereikt de bal nog maar net als eerste. Modise speelt de bal door. Motale is nu in balbezit. Motale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ambitious - NB United 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ambitious 45%, NB United 55%.
FC Ambitious - NB United 1:3