Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galactico 9 gunners United
433 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Lushozi verovert de bal door een tackle van achteren. Lushozi geeft een hoge lob. Sithole rent richting de bal. Bianchi onderschept slim de pass. Bianchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sebapole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhakhane bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhakhane haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kalaka de bal onder controle te krijgen. Smith maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Klungelig pakt Ntsoane de bal. Ntsoane met een sublieme pass. Kalaka rent richting de bal. Sebapole onderschept slim de pass. Sebapole draait met de bal, schiet en ... Smith probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Chikoya raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Christian komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galactico 69%, 9 gunners United 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galactico - 9 gunners United 0:0

49e minuut.
Robinson geeft de bal voor. Inworp. Muchlechwa met een snelle inworp. Sikhakhane rent richting de bal. Sikhakhane haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Klungelig pakt Mabotsa de bal. Schiller is nu in balbezit. Deane verovert de bal door een tackle van achteren. Mabotsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabotsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galactico - 9 gunners United 1:0

64e minuut.
Sikhakhane passt de bal zonder na te denken. De Klerk bereikt de bal nog maar net als eerste. De Klerk geeft een hoge lob. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Robinson passt de bal zonder na te denken. Sikhakhane is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ntsoane. Ntsoane krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Bianchi is nu in balbezit. Robinson verovert de bal door een tackle van achteren. Robinson met een sublieme pass. Mabotsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabotsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galactico - 9 gunners United 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galactico 53%, 9 gunners United 47%.
Galactico - 9 gunners United 2:0