Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream A17 FC Papa L
Normal Tactiek 424
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Chirwa passt de bal zonder na te denken. Mahule bereikt de bal nog maar net als eerste. Fynn probeert naar een medespeler te passen. Chenene is nu in balbezit. Chenene haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Mohohlo passt de bal in één keer door. Daar is Dos Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dos Santos met een sublieme pass. Chirwa is nu in balbezit. Chirwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Howie geeft de bal voor. Daar is Mohammed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chenene bereikt de bal nog maar net als eerste. Fynn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fynn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kgomane rent richting de bal. Kgomane passt de bal in één keer door. Mohohlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirwa draait met de bal, schiet en ... Josephs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chirwa rent richting de bal. Chirwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream A17 FC - Papa L 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Opperman de bal. Fynn is nu in balbezit. Fynn speelt de bal door. Chenene bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenene haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kambule rent richting de bal. Mahule verovert de bal door een tackle van achteren. Mahule met een sublieme pass. Fynn is nu in balbezit. Fynn schiet op doel. Roskruge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Fynn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fynn passt de bal zonder na te denken. Chenene is nu in balbezit. Chenene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dream A17 FC - Papa L 1:1

21e minuut.
Daar is Dos Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kambule is nu in balbezit. Kambule geeft een lange en hoge pass. Chenene is nu in balbezit. Chenene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dream A17 FC - Papa L 1:2

30e minuut.
Howie is nu in balbezit. Dos Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Dos Santos speelt de bal door. Chirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Howie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mohohlo is nu in balbezit. Kgomane legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kgomane krijgt een gele kaart. Mohohlo raakt geblesseerd tijdens het duel. Mohohlo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal! Josephs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream A17 FC 56%, Papa L 44%.
Dream A17 FC - Papa L 1:2

51e minuut.
Mahule speelt de bal door. Chirwa rent richting de bal. Howie rent richting de bal. Mohohlo verovert de bal door een tackle van achteren. Mohohlo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dream A17 FC - Papa L 2:2

58e minuut.
Chenene rent richting de bal. Fynn rent richting de bal. Fynn probeert naar een medespeler te passen. Chenene rent richting de bal. Chenene draait met de bal, schiet en ... Roskruge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream A17 FC - Papa L 2:3

64e minuut.
Klungelig pakt Mohohlo de bal. Stober is nu in balbezit. Chirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Chirwa haalt uit met een fantastische trap. Josephs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dream A17 FC - Papa L 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream A17 FC 57%, Papa L 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dream A17 FC - Papa L 3:3