Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kasi Team Academy t NB United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Ferreira met een sublieme pass. Zwane rent richting de bal. Zwane passt de bal in één keer door. McClure rent richting de bal. McClure draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Bedingfield geeft de bal voor. Motale probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Motale verovert de bal door een tackle van achteren. Motale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasi Team Academy t - NB United 0:1

23e minuut.
Niemack speelt de bal door. Motale rent richting de bal. Harris rent richting de bal. Motale onderschept slim de pass. Motale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Permall kopt de bal weg. McClure rent richting de bal. Morula rent richting de bal. McClure onderschept slim de pass. McClure schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kasi Team Academy t - NB United 1:1

28e minuut.
Spandeel speelt de bal door. Stober is nu in balbezit. Bedingfield schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bedingfield is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Vilakazi kopt de bal weg. Malatsi is nu in balbezit. Ferreira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferreira krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Stober onderschept slim de pass. Stober probeert naar een medespeler te passen. McClure bereikt de bal nog maar net als eerste. McClure haalt uit met een fantastische trap. Letsholonyane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasi Team Academy t - NB United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kasi Team Academy t 42%, NB United 58%.
Kasi Team Academy t - NB United 2:1

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Harris trapt de bal weg. Heymans kopt de bal weg. Motale rent richting de bal. Motale schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Spandeel probeert naar een medespeler te passen. Permall bereikt de bal nog maar net als eerste. Motale verovert de bal door een tackle van achteren. Modise is nu in balbezit. Modise schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Permall rent richting de bal. Modise onderschept slim de pass. Modise met een sublieme pass. Motale bereikt de bal nog maar net als eerste. Motale draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Spandeel met een sublieme pass. Daar is Modise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Permall is nu in balbezit. Modise onderschept slim de pass. Modise geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Modise bereikt de bal nog maar net als eerste. Permall verovert de bal door een tackle van achteren. Permall geeft de bal voor. McClure is nu in balbezit. McClure draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Permall bereikt de bal nog maar net als eerste. Permall passt de bal in één keer door. Stober met een sublieme pass. McClure is nu in balbezit. McClure draait met de bal, schiet en ... Letsholonyane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
McClure rent richting de bal. Zwane rent richting de bal. McClure verovert de bal door een tackle van achteren. McClure draait met de bal, schiet en ... Letsholonyane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kasi Team Academy t 60%, NB United 40%.
Kasi Team Academy t - NB United 2:1