Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:02
  • Competitiewedstrijd: A-Lyga
  • Stadion: FAKTO ARENA
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 19913
FAKTO Magic Shoot
pievos Tactiek VEDARAI CMON!!
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
72 gemiddelde waardering 75.5
formidabel Schieten wonderbaarlijk
uitmuntend Passen wonderbaarlijk
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Barszczewski geeft de bal voor. Tchetchoua probeert naar een medespeler te passen. Zagrabskas onderschept slim de pass. Veidols is nu in balbezit. Veidols draait met de bal, schiet en ... Lukašinskas bokst de bal weg. Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Magic Shoot 1:0

4e minuut.
Barszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Barszczewski geeft een hoge lob. Devtek is nu in balbezit. Devtek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FAKTO - Magic Shoot 1:1

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Triškinas stond buitenspel. Justavino neemt vlug de vrije trap. Zagrabskas probeert de bal met de borst te controleren. Plaza rent richting de bal. Plaza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bläsing passt de bal zonder na te denken. Veidols rent richting de bal. Zagrabskas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Veidols is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Plaza neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Magic Shoot 2:1

19e minuut.
Klungelig pakt Triškinas de bal. Inworp. Triškinas met een snelle inworp. Konaverskis geeft een hoge lob. Devtek maakt een snoekduik en kopt de bal. Rolón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FAKTO - Magic Shoot 2:2

21e minuut.
Devtek rent richting de bal. Justavino verovert de bal door een tackle van achteren. Justavino geeft een hoge lob. Plaza rent richting de bal. Plaza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Plienaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Plienaitis geeft de bal voor. Devtek rent richting de bal. Triškinas is nu in balbezit. Triškinas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Paraschiv verovert de bal door een tackle van achteren. Paraschiv geeft een lange en hoge pass. Triškinas rent richting de bal. Triškinas geeft een hoge lob. Girdauskas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Magic Shoot 2:3

38e minuut.
Konaverskis rent richting de bal. Konaverskis probeert naar een medespeler te passen. Plienaitis geeft een lange en hoge pass. Devtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Devtek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Brezovac geeft een lange en hoge pass. Inworp. Plienaitis met een snelle inworp. Konaverskis geeft de bal voor. Girdauskas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Magic Shoot 2:4

44e minuut.
Zagrabskas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Triškinas kopt de bal weg. Devtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Konaverskis rent richting de bal. Konaverskis draait met de bal, schiet en ... Rolón bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAKTO 52%, Magic Shoot 48%.
FAKTO - Magic Shoot 2:4

46e minuut.
Lekešys komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Justavino passt de bal in één keer door. Konaverskis speelt de bal door. Devtek is nu in balbezit. Devtek haalt uit met een fantastische trap. Rolón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Magic Shoot 2:5

50e minuut.
Rolón speelt de bal door. Zagrabskas kopt de bal weg. Konaverskis met een sublieme pass. Triškinas rent richting de bal. Triškinas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Konaverskis met een sublieme pass. Triškinas rent richting de bal. Triškinas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Devtek de bal. Devtek haalt uit met een fantastische trap. Rolón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Barszczewski begaat een overtreding. Veidols is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Catrecico zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Veidols maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Plienaitis passt de bal zonder na te denken. Triškinas rent richting de bal. Triškinas geeft een lange en hoge pass. Devtek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Magic Shoot 2:6

64e minuut.
Lukašinskas met een sublieme pass. Tchetchoua kopt de bal weg. Klungelig pakt Paraschiv de bal. Plaza rent richting de bal. Plaza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Zagrabskas geeft een lange en hoge pass. Triškinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Triškinas probeert naar een medespeler te passen. Lekešys bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekešys schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Devtek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Catrecico speelt de bal door. Tchetchoua probeert naar een medespeler te passen. Veidols is nu in balbezit. Veidols draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Magic Shoot 3:6

78e minuut.
Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmo speelt de bal door. Veidols is nu in balbezit. Veidols draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Magic Shoot 4:6

81e minuut.
Triškinas rent richting de bal. Triškinas met een sublieme pass. Devtek rent richting de bal. Devtek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Magic Shoot 4:7

88e minuut.
Paraschiv geeft een hoge lob. Triškinas heeft problemen om de bal te vangen. Justavino begaat een overtreding. Justavino krijgt een gele kaart. Triškinas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Konaverskis met een snel genomen vrije trap. Lekešys maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Magic Shoot 4:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAKTO 46%, Magic Shoot 54%.
FAKTO - Magic Shoot 4:8