Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:02
  • Competitiewedstrijd: A-Lyga
  • Stadion: FC Las divers Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23845
FC Las divers SPORBAT AIR FC
NVC Tactiek Contra 5-23
61% Balbezit 39%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
58.7 gemiddelde waardering 63.8
very good Schieten outstanding
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Guran probeert naar een medespeler te passen. Zaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaras geeft een lange en hoge pass. Sebežiovas rent richting de bal. Sebežiovas draait met de bal, schiet en ... Topalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Żak bereikt de bal nog maar net als eerste. Guran is nu in balbezit. Guran probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Diviak de bal. Diviak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Zaras is nu in balbezit. Zaras geeft de bal voor. Sebežiovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalukas rent richting de bal. Karalukas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Guran bereikt de bal nog maar net als eerste. Guran passt de bal met de wreef. Jop is nu in balbezit. Jop schiet op doel. Chirmici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Las divers - SPORBAT AIR FC 1:0

26e minuut.
Guran rent richting de bal. Guran passt de bal zonder na te denken. Jop speelt de bal door. Diviak rent richting de bal. Diviak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Żak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaras verovert de bal door een tackle van achteren. Zaras geeft de bal voor. Sebežiovas rent richting de bal. Sebežiovas schiet op doel. Topalli bokst de bal weg.

30e minuut.
Guran bereikt de bal nog maar net als eerste. Liudvigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Guran zijn tegenspeler op de grond. Guran krijgt een gele kaart. Liudvigas raakt geblesseerd tijdens het duel. Liudvigas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kreijermaat heeft problemen om de bal te vangen. Kirilovas is nu in balbezit. Kirilovas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Guran bereikt de bal nog maar net als eerste. Guran geeft de bal voor. Jop rent richting de bal. Jop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Las divers - SPORBAT AIR FC 2:0

43e minuut.
Żak rent richting de bal. Żak passt de bal in één keer door. Diviak rent richting de bal. Diviak schiet op doel. Chirmici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Las divers - SPORBAT AIR FC 3:0

45e minuut.
Guran passt de bal zonder na te denken. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag passt de bal in één keer door. Diviak rent richting de bal. Diviak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Las divers 45%, SPORBAT AIR FC 55%.
FC Las divers - SPORBAT AIR FC 3:0

46e minuut.
Kirilovas onderschept slim de pass. Kirilovas passt de bal zonder na te denken. Karalukas is nu in balbezit. Karalukas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Las divers - SPORBAT AIR FC 3:1

51e minuut.
Guran geeft een hoge lob. Neag heeft problemen om de bal te vangen. Seebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak onderschept slim de pass. Diviak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Żak passt de bal in één keer door. Guran bereikt de bal nog maar net als eerste. Guran geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Diviak de bal onder controle te krijgen. Diviak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Las divers - SPORBAT AIR FC 4:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balland komt het veld opgelopen. Adveren komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Seebach geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt De Gregorio de bal. Karalukas onderschept slim de pass. Kirilovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirilovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Las divers - SPORBAT AIR FC 4:2

71e minuut.
Żak onderschept slim de pass. Żak probeert naar een medespeler te passen. Balland is nu in balbezit. Balland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Topalli met een sublieme pass. Żak kopt de bal weg. Guran bereikt de bal nog maar net als eerste. Guran geeft een lange en hoge pass. Balland springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Neag met de inworp. Płosczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Płosczuk geeft een lange en hoge pass. Kirilovas rent richting de bal. Kirilovas schiet op doel. Topalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag passt de bal zonder na te denken. Diviak heeft problemen om de bal te vangen. Balland rent richting de bal. Balland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Džekčiorius kopt de bal weg. Sebežiovas is nu in balbezit. Sebežiovas passt de bal zonder na te denken. Kirilovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirilovas schiet op doel. Topalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Karalukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalukas passt de bal met de wreef. Kirilovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirilovas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Las divers 47%, SPORBAT AIR FC 53%.
FC Las divers - SPORBAT AIR FC 4:2