Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gargždų BANGA FAKTO
bjhbjhb Tactiek pievos
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
66.4 gemiddelde waardering 71.7
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Toločkovas met een sublieme pass. Rompek rent richting de bal. Plaza maakt een afschuwelijke overtreding. Plaza krijgt een gele kaart. Rompek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toločkovas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rompek maakt een snoekduik en kopt de bal. Rolón bokst de bal weg.

5e minuut.
Chapelle kopt de bal weg. Sarpalis probeert de bal met de borst te controleren. Catrecico is nu in balbezit. Catrecico geeft een hoge lob. Plaza krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tchetchoua met een snelle inworp. Bläsing is nu in balbezit. Bläsing probeert naar een medespeler te passen. Tchetchoua geeft de bal voor. Veidols krijgt zijn hoofd ertegen. Colquehuanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Repellini probeert naar een medespeler te passen. Lemmo is nu in balbezit. Lemmo probeert naar een medespeler te passen. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols draait met de bal, schiet en ... Colquehuanca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Sarpalis kopt de bal weg. Catrecico speelt de bal door. Klungelig pakt Masamba de bal. Veidols is nu in balbezit. Veidols haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Tvaroh geeft een lange en hoge pass. Rompek bereikt de bal nog maar net als eerste. Justavino maakt een afschuwelijke overtreding. Justavino krijgt een gele kaart. Rompek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

22e minuut.
Razmianecas is nu in balbezit. Razmianecas passt de bal zonder na te denken. Toločkovas rent richting de bal. Toločkovas schiet op doel. Rolón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gargždų BANGA - FAKTO 1:0

29e minuut.
Lemmo rent richting de bal. Repellini begaat een overtreding. Lemmo raakt geblesseerd tijdens het duel. Catrecico met een snel genomen vrije trap. Lemmo met een sublieme pass. Veidols rent richting de bal. Veidols draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Brezovac maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bläsing kopt de bal weg. Plaza rent richting de bal. Veidols rent richting de bal. Veidols schiet op doel. Colquehuanca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Şerbănescu onderschept slim de pass. Bläsing rent richting de bal. Bläsing passt de bal zonder na te denken. Plaza is nu in balbezit. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gargždų BANGA - FAKTO 1:1

43e minuut.
Chapelle onderschept slim de pass. Chapelle speelt de bal door. Lemmo rent richting de bal. Lemmo probeert naar een medespeler te passen. Veidols geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gargždų BANGA 54%, FAKTO 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gargždų BANGA - FAKTO 1:1

46e minuut.
Toločkovas rent richting de bal. Espín legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toločkovas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toločkovas neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gargždų BANGA - FAKTO 2:1

53e minuut.
Bläsing passt de bal zonder na te denken. Lemmo rent richting de bal. Lemmo passt de bal met de wreef. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Civiello komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rompek stond buitenspel. Rapšus komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Veidols rent richting de bal. Şerbănescu rent richting de bal. Plaza onderschept slim de pass. Plaza schiet op doel. Colquehuanca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Catrecico geeft de bal voor. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarpalis begaat een overtreding. Veidols is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Veidols neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Colquehuanca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Justavino kopt de bal weg. Razmianecas geeft de bal voor. Rompek rent richting de bal. Rompek schiet op doel. Rolón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Veidols is nu in balbezit. Veidols passt de bal met de wreef. Plaza rent richting de bal. Plaza haalt uit met een fantastische trap. Colquehuanca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gargždų BANGA - FAKTO 2:2

86e minuut.
Sarpalis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jazgevičius komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Rompek rent richting de bal. Catrecico is nu in balbezit. Rompek verovert de bal door een tackle van achteren. Civiello is nu in balbezit. Civiello schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gargždų BANGA 56%, FAKTO 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gargždų BANGA - FAKTO 2:2