Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:01
  • Competitiewedstrijd: A-Lyga
  • Stadion: FC Vedarai Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 22439
FC Vedarai Kontrabanda
433wateva Tactiek Septinta
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
58.6 gemiddelde waardering 62.7
solide Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nowina zal de hoekschop nemen. Ötvös probeert de bal met de borst te controleren. Diestro rent richting de bal. Diestro schiet op doel. Zanette maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vedarai - Kontrabanda 0:1

21e minuut.
Kaušynis geeft de bal voor. Rüstəmli is nu in balbezit. Lucescu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Lucescu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lucescu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

33e minuut.
Rüstəmli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwak verovert de bal door een tackle van achteren. Baltrūnaitis begaat een overtreding. Baltrūnaitis krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Diestro rent richting de bal. Aracil is nu in balbezit. Aracil geeft een lange en hoge pass. Kašinas rent richting de bal. Kašinas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vedarai 50%, Kontrabanda 50%.
FC Vedarai - Kontrabanda 0:1

48e minuut.
Kaušynis passt de bal met de wreef. Di Corrado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muller. Muller krijgt een gele kaart. Di Corrado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Di Corrado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rüstəmli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Nowina is nu in balbezit. Nowina geeft een lange en hoge pass. Guidolin heeft problemen om de bal te vangen. Diestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Diestro schiet op doel. Zanette bokst de bal weg.

67e minuut.
Rempalski speelt de bal door. Di Corrado rent richting de bal. Di Corrado geeft de bal voor. Traoré springt en kopt de bal. Millinkhoffer probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Muller de bal. Muller geeft een hoge lob. Kašinas is nu in balbezit. Brycht rent richting de bal. Brycht geeft de bal voor. Zanette bokst de bal weg.

81e minuut.
Nowina probeert naar een medespeler te passen. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu passt de bal met de wreef. Diestro rent richting de bal. Diestro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Baltrūnaitis heeft problemen om de bal te vangen. Traoré probeert naar een medespeler te passen. Di Corrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Corrado geeft een lange en hoge pass. Rüstəmli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Vedarai - Kontrabanda 1:1

86e minuut.
Ötvös is nu in balbezit. Brycht verovert de bal door een tackle van achteren. Brycht probeert naar een medespeler te passen. Diestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Diestro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vedarai 48%, Kontrabanda 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Vedarai - Kontrabanda 1:1