Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:01
  • Competitiewedstrijd: A-Lyga
  • Stadion: FK Legends Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 18581
FK Legends FK Lenciūgai
HangOn Tactiek 532 up2
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61.6 gemiddelde waardering 60.9
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
McNicol onderschept slim de pass. McNicol geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lisaitis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gluoksnys geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
McNicol onderschept slim de pass. McNicol met een sublieme pass. Gluoksnys geeft een lange en hoge pass. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - FK Lenciūgai 0:1

9e minuut.
Lisaitis kopt de bal weg. Van den Branden rent richting de bal. Cárcamo maakt een afschuwelijke overtreding. Cárcamo krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Scarafone bereikt de bal nog maar net als eerste. Riaubys onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ydens geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Riaubys krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
do Amaral passt de bal in één keer door. Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru passt de bal zonder na te denken. Riaubys rent richting de bal. Riaubys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
McNicol geeft de bal voor. Inworp. Šuliauskas met de inworp. Gluoksnys geeft een hoge lob. Uglešić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Płocki geeft een lange en hoge pass. Van den Branden kopt de bal weg. Uglešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglešić draait met de bal, schiet en ... Mednyánszky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - FK Lenciūgai 0:2

27e minuut.
Uglešić passt de bal in één keer door. Šuliauskas rent richting de bal. Šuliauskas passt de bal met de wreef. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Daar is Menicucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čempojus probeert naar een medespeler te passen. Uglešić rent richting de bal. Uglešić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - FK Lenciūgai 0:3

30e minuut.
McNicol onderschept slim de pass. McNicol speelt de bal door. Ydens rent richting de bal. Ydens geeft de bal voor. Riaubys maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Ydens verovert de bal door een tackle van achteren. Ydens probeert naar een medespeler te passen. McNicol rent richting de bal. McNicol geeft de bal voor. Menicucci springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Uglešić is nu in balbezit. Arenas verovert de bal door een tackle van achteren. Uglešić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. Mednyánszky bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Legends 51%, FK Lenciūgai 49%.
FK Legends - FK Lenciūgai 0:3

57e minuut.
Gluoksnys heeft problemen om de bal te vangen. Čempojus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gluoksnys geeft een hoge lob. Uglešić is nu in balbezit. Uglešić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
McNicol is nu in balbezit. McNicol geeft een hoge lob. Inworp. Lisaitis met een snelle inworp. Gluoksnys geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aristeguieta kan de bal niet met de borst controleren. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... Mednyánszky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - FK Lenciūgai 0:4

61e minuut.
McNicol geeft de bal voor. Riaubys kopt de bal weg. Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru geeft de bal voor. Menicucci maakt een snoekduik en kopt de bal. Lidekauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Aristeguieta kopt de bal weg. Šuliauskas is nu in balbezit. Šuliauskas passt de bal met de wreef. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - FK Lenciūgai 0:5

65e minuut.
Gluoksnys geeft een lange en hoge pass. Lisaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. McNicol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McNicol krijgt een gele kaart.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lazovikas komt het veld opgelopen. Gluoksnys raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hofstetter komt het veld opgelopen. Pogribnojus komt het veld opgelopen. Patkauskas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Legends 44%, FK Lenciūgai 56%.
FK Legends - FK Lenciūgai 0:5