Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:01
  • Competitiewedstrijd: A-Lyga
  • Stadion: Oras - Kaljaninė
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 38550
Fk Hookah SPORBAT AIR FC
Wing? Tactiek Contra 5-23
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
64.4 gemiddelde waardering 57.8
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Orantas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Miha de bal. Miha passt de bal in één keer door. Dalchow rent richting de bal. Dalchow schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Zaras met een sublieme pass. Van den Brande heeft problemen om de bal te vangen. Roginis met een sublieme pass. Kirilovas rent richting de bal. Kirilovas haalt uit met een fantastische trap. Martínez Ramallo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Dalchow rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seebach. Dalchow raakt geblesseerd tijdens het duel. Cranenbrouck zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Orantas maakt een snoekduik en kopt de bal. Adveren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Hookah - SPORBAT AIR FC 1:0

22e minuut.
Sebežiovas probeert naar een medespeler te passen. Van den Brande bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirilovas verovert de bal door een tackle van achteren. Kirilovas draait met de bal, schiet en ... Martínez Ramallo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk Hookah - SPORBAT AIR FC 1:1

27e minuut.
Cranenbrouck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miha met een sublieme pass. Cranenbrouck is nu in balbezit. Cranenbrouck geeft een hoge lob. Dalchow maakt een snoekduik en kopt de bal. Adveren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kirilovas rent richting de bal. Karalukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirilovas geeft een lange en hoge pass. Sebežiovas rent richting de bal. Sebežiovas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Daar is Miha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miha met een sublieme pass. Kamieniarz met een sublieme pass. Orantas rent richting de bal. Orantas schiet op doel. Adveren bokst de bal weg.

35e minuut.
Miha passt de bal in één keer door. Dalchow bereikt de bal nog maar net als eerste. Płosczuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dalchow raakt geblesseerd tijdens het duel. Dalchow zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Hookah - SPORBAT AIR FC 2:1

41e minuut.
Miha kopt de bal weg. Čičkinas kan de bal niet met de borst controleren. Sebežiovas is nu in balbezit. Sebežiovas draait met de bal, schiet en ... Martínez Ramallo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk Hookah - SPORBAT AIR FC 2:2

45e minuut.
Van den Brande heeft problemen om de bal te vangen. Kirilovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Brande onderschept slim de pass. Sebežiovas verovert de bal door een tackle van achteren. Sebežiovas haalt uit met een fantastische trap. Martínez Ramallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Hookah 43%, SPORBAT AIR FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fk Hookah - SPORBAT AIR FC 2:2

66e minuut.
Daar is Zaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalchow is nu in balbezit. Seebach legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Seebach krijgt een gele kaart. Dalchow is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dalchow legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Adveren bokst de bal weg. Paal!

75e minuut.
Inworp. Daraganas komt het veld opgelopen. Smolskis komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Dalchow passt de bal zonder na te denken. Miha rent richting de bal. Miha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Orantas de bal. Orantas schiet op doel. Smolskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kamieniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Daar is Kamieniarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamieniarz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Hookah - SPORBAT AIR FC 3:2

81e minuut.
Čičkinas geeft een hoge lob. Orantas is nu in balbezit. Roginis maakt een afschuwelijke overtreding. Roginis krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Orantas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Miha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miha passt de bal zonder na te denken. Dalchow is nu in balbezit. Dalchow schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kaczmarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orantas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Hookah - SPORBAT AIR FC 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Hookah 43%, SPORBAT AIR FC 57%.
Fk Hookah - SPORBAT AIR FC 4:2