Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:02
  • Competitiewedstrijd: A-Lyga
  • Stadion: FAKTO ARENA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14656
FAKTO D`Oh
pievos Tactiek tadam
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
73.2 gemiddelde waardering 69.2
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen outstanding
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
De Schrijver verovert de bal door een tackle van achteren. De Schrijver met een sublieme pass. Niedermayer rent richting de bal. Niedermayer draait met de bal, schiet en ... Rolón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - D`Oh 0:1

13e minuut.
Justavino geeft een lange en hoge pass. Daar is Săpunaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemmo rent richting de bal. Lemmo geeft een lange en hoge pass. Veidols springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FAKTO - D`Oh 1:1

18e minuut.
Bläsing passt de bal in één keer door. Veidols is nu in balbezit. Pop Lazić begaat een overtreding. Pop Lazić krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Espín rent richting de bal. Espín geeft een hoge lob. Plaza rent richting de bal. Plaza haalt uit met een fantastische trap. Malinák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Brezovac geeft een hoge lob. Plaza kopt de bal weg. Lemmo rent richting de bal. Lemmo geeft een hoge lob. Veidols springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - D`Oh 2:1

32e minuut.
Wajerczyk geeft een lange en hoge pass. Brezovac probeert naar een medespeler te passen. Pichl met een sublieme pass. Plaza is nu in balbezit. Plaza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pichl passt de bal in één keer door. Lemmo is nu in balbezit. Lemmo speelt de bal door. Plaza is nu in balbezit. Plaza schiet op doel. Malinák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bläsing probeert naar een medespeler te passen. Tchetchoua heeft problemen om de bal te vangen. Tchetchoua geeft een lange en hoge pass. Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza schiet op doel. Malinák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Brezovac geeft een lange en hoge pass. Lemmo kopt de bal weg. Díža heeft problemen om de bal te vangen. Plaza is nu in balbezit. Plaza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Veidols is nu in balbezit. Plaza rent richting de bal. Plaza passt de bal in één keer door. Lemmo is nu in balbezit. Lemmo schiet op doel. Malinák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Veidols rent richting de bal. Veidols draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - D`Oh 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAKTO 33%, D`Oh 67%.
FAKTO - D`Oh 3:1

49e minuut.
Søberg met een sublieme pass. Daar is Sermetoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sermetoğlu met een sublieme pass. Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaouchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Săpunaru is nu in balbezit. Plaza onderschept slim de pass. Lemmo met een sublieme pass. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Wajerczyk rent richting de bal. Bläsing onderschept slim de pass. Bläsing probeert naar een medespeler te passen. Veidols rent richting de bal. Veidols schiet op doel. Malinák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Bläsing met een sublieme pass. Plaza is nu in balbezit. Díža rent richting de bal. Plaza onderschept slim de pass. Plaza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - D`Oh 4:1

57e minuut.
Tchetchoua onderschept slim de pass. Tchetchoua probeert naar een medespeler te passen. Bläsing rent richting de bal. Bläsing geeft een hoge lob. Plaza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - D`Oh 5:1

65e minuut.
Sermetoğlu passt de bal met de wreef. Niedermayer is nu in balbezit. Niedermayer passt de bal zonder na te denken. Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaouchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Chaouchi probeert naar een medespeler te passen. Espín is nu in balbezit. Niedermayer begaat een overtreding. Niedermayer krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Tchetchoua rent richting de bal. Tchetchoua passt de bal in één keer door. Bläsing is nu in balbezit. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols schiet op doel. Malinák bokst de bal weg.

73e minuut.
Niedermayer controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Espín neemt vlug de vrije trap. Lemmo kopt de bal weg. Plaza is nu in balbezit. Plaza schiet op doel. Malinák bokst de bal weg. Lemmo rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lemmo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Veidols maakt een snoekduik en kopt de bal. Malinák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Săpunaru probeert de bal met de borst te controleren. Lemmo is nu in balbezit. Lemmo passt de bal met de wreef. Plaza rent richting de bal. Plaza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Brezovac probeert naar een medespeler te passen. Pichl rent richting de bal. Pichl passt de bal zonder na te denken. Plaza is nu in balbezit. Plaza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Humbert rent richting de bal. Humbert passt de bal in één keer door. Sermetoğlu rent richting de bal. Sermetoğlu geeft de bal voor. Niedermayer springt en kopt de bal. Rolón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Bläsing passt de bal met de wreef. Veidols is nu in balbezit. Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Plaza is nu in balbezit. Plaza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - D`Oh 6:1

86e minuut.
Søberg geeft de bal voor. Niedermayer is nu in balbezit. Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer verovert de bal door een tackle van achteren. Niedermayer haalt uit met een fantastische trap. Rolón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chaouchi heeft problemen om de bal te vangen. Chaouchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - D`Oh 6:2

89e minuut.
Sermetoğlu met een sublieme pass. Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brezovac. Brezovac krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAKTO 41%, D`Oh 59%.
FAKTO - D`Oh 6:2