Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:02
  • Competitiewedstrijd: A-Lyga
  • Stadion: FK Lenciūgai Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 20883
FK Lenciūgai FC Vedarai
532 up2 Tactiek 433wateva
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
66.2 gemiddelde waardering 62.8
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Lisaitis rent richting de bal. Lisaitis probeert naar een medespeler te passen. Uglešić is nu in balbezit. Uglešić schiet op doel. Mizeikis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - FC Vedarai 1:0

8e minuut.
Dunlop passt de bal zonder na te denken. Kaušynis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaušynis met een sublieme pass. Poskrebyševas is nu in balbezit. Poskrebyševas haalt uit met een fantastische trap. Lidekauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Klimáček onderschept slim de pass. Klimáček met een sublieme pass. Hila geeft de bal voor. Poskrebyševas bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrebyševas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaušynis met een sublieme pass. Di Corrado is nu in balbezit. Di Corrado geeft een hoge lob. Sprogis krijgt zijn hoofd ertegen. Lidekauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Poskrebyševas passt de bal in één keer door. Dunlop is nu in balbezit. Dunlop passt de bal met de wreef. Striupas bereikt de bal nog maar net als eerste. Striupas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Van den Branden rent richting de bal. Klimáček speelt de bal door. Uglešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglešić schiet op doel. Mizeikis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - FC Vedarai 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lenciūgai 51%, FC Vedarai 49%.
FK Lenciūgai - FC Vedarai 2:0

62e minuut.
Rempalski passt de bal zonder na te denken. Kaušynis speelt de bal door. Poskrebyševas rent richting de bal. Poskrebyševas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - FC Vedarai 2:1

69e minuut.
Kaušynis speelt de bal door. Di Corrado rent richting de bal. Di Corrado passt de bal in één keer door. Striupas is nu in balbezit. Striupas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Lenciūgai - FC Vedarai 2:2

78e minuut.
Klimáček rent richting de bal. Klimáček met een sublieme pass. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden schiet op doel. Mizeikis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - FC Vedarai 3:2

84e minuut.
Klungelig pakt Čempojus de bal. Kaušynis bereikt de bal nog maar net als eerste. Čempojus begaat een overtreding. Čempojus krijgt een gele kaart. Kaušynis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

86e minuut.
Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Klimáček verovert de bal door een tackle van achteren. Uglešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglešić schiet op doel. Mizeikis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - FC Vedarai 4:2

89e minuut.
Rempalski geeft een lange en hoge pass. Di Corrado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Płocki. Płocki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lenciūgai 47%, FC Vedarai 53%.
FK Lenciūgai - FC Vedarai 4:2