Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:02
  • Competitiewedstrijd: A-Lyga
  • Stadion: Reti Opening
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 21869
SPORBAT AIR FC FC MARCINKONYS
PASIPILSTOM Tactiek TAIP
40% Balbezit 60%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 8
60.1 gemiddelde waardering 63.6
formidable Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Czeglédy bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeglédy probeert naar een medespeler te passen. Håvbrandt is nu in balbezit. Håvbrandt schiet op doel. Chirmici werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Telles krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - FC MARCINKONYS 0:1

10e minuut.
Variakojis speelt de bal door. Håvbrandt is nu in balbezit. Variakojis is nu in balbezit. Variakojis geeft de bal voor. Telles krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Håvbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Håvbrandt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Variakojis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Telles krijgt zijn hoofd ertegen. Chirmici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - FC MARCINKONYS 0:2

16e minuut.
Sol neemt vlug de vrije trap. Håvbrandt kopt de bal weg. Mila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sebežiovas is nu in balbezit. Sebežiovas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Variakojis speelt de bal door. Gabrilevskis rent richting de bal. Gabrilevskis met een sublieme pass. Czeglédy bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeglédy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Håvbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Džekčiorius ... Strafschop! Håvbrandt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Džekčiorius met een sublieme pass. Telles neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - FC MARCINKONYS 0:3

31e minuut.
Palevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Palevičius passt de bal in één keer door. Karalukas is nu in balbezit. Karalukas schiet op doel. Jakosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - FC MARCINKONYS 1:3

34e minuut.
Sol met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Sebežiovas de bal onder controle te krijgen. Zaras is nu in balbezit. Zaras geeft een lange en hoge pass. Kirilovas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Karalukas rent richting de bal. Kirilovas is nu in balbezit. Mila schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kirilovas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sebežiovas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORBAT AIR FC 54%, FC MARCINKONYS 46%.
SPORBAT AIR FC - FC MARCINKONYS 1:3

46e minuut.
Telles met een sublieme pass. Gabrilevskis probeert naar een medespeler te passen. Håvbrandt is nu in balbezit. Håvbrandt geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Kaczmarski probeert naar een medespeler te passen. Džekčiorius bereikt de bal nog maar net als eerste. Džekčiorius geeft een hoge lob. Kirilovas is nu in balbezit. Kirilovas draait met de bal, schiet en ... Jakosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Kaczmarski passt de bal zonder na te denken. Palevičius is nu in balbezit. Palevičius passt de bal zonder na te denken. Kirilovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirilovas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Džekčiorius speelt de bal door. Zaras rent richting de bal. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaras onderschept slim de pass. Zaras geeft de bal voor. Jakosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Sebežiovas onderschept slim de pass. Sebežiovas passt de bal zonder na te denken. Kirilovas rent richting de bal. Kirilovas schiet op doel. Sol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rasiak heeft problemen om de bal te vangen. Sol onderschept slim de pass. Roginis rent richting de bal. Roginis geeft een hoge lob. Sebežiovas maakt een snoekduik en kopt de bal. Jakosz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - FC MARCINKONYS 2:3

73e minuut.
Jakosz trapt de bal weg. Variakojis kopt de bal weg. Håvbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Håvbrandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Håvbrandt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Variakojis is nu in balbezit. Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Variakojis onderschept slim de pass. Håvbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Håvbrandt haalt uit met een fantastische trap. Chirmici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daraganas komt het veld opgelopen. Smolskis komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Czeglédy is nu in balbezit. Czeglédy passt de bal zonder na te denken. Telles is nu in balbezit. Telles schiet op doel. Smolskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - FC MARCINKONYS 2:4

85e minuut.
Czeglédy rent richting de bal. Gabrilevskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Brdar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gabrilevskis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gabrilevskis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Telles rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - FC MARCINKONYS 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORBAT AIR FC 53%, FC MARCINKONYS 47%.
SPORBAT AIR FC - FC MARCINKONYS 2:5