Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:01
  • Competitiewedstrijd: A-Lyga
  • Stadion: Kontrabanda Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24934
Kontrabanda Magic Shoot
Septinta Tactiek 4-4-2 + wing
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
63.6 gemiddelde waardering 64.4
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Kašinas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mežiukas. Kašinas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lekešys komt het veld opgelopen. Plienaitis komt het veld opgelopen.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Runelis met de inworp. Lekešys geeft een hoge lob. Girdauskas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabanda - Magic Shoot 0:1

14e minuut.
Lekešys passt de bal zonder na te denken. Triškinas is nu in balbezit. Triškinas geeft de bal voor. Girdauskas rent richting de bal. Girdauskas haalt uit met een fantastische trap. Millinkhoffer bokst de bal weg.

25e minuut.
Muller bereikt de bal nog maar net als eerste. Girdauskas onderschept slim de pass. Girdauskas geeft de bal voor. Lekešys heeft problemen om de bal te vangen. Lekešys schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Plienaitis met een snelle inworp. Triškinas speelt de bal door. Plienaitis met een sublieme pass. Girdauskas rent richting de bal. Girdauskas haalt uit met een fantastische trap. Millinkhoffer bokst de bal weg.

27e minuut.
Runelis met de inworp. Lekešys is nu in balbezit. Siwiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lekešys raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Girdauskas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Millinkhoffer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Triškinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Triškinas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Negoiu de bal. Girdauskas is nu in balbezit. Girdauskas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Negoiu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Muller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muller geeft de bal voor. Girdauskas rent richting de bal. Girdauskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabanda - Magic Shoot 0:2

40e minuut.
Dvailis verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Triškinas zal de hoekschop nemen. Lekešys springt en kopt de bal. Millinkhoffer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabanda - Magic Shoot 0:3

41e minuut.
Dvailis bereikt de bal nog maar net als eerste. Girdauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Girdauskas passt de bal met de wreef. Lekešys rent richting de bal. Lekešys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabanda - Magic Shoot 0:4

44e minuut.
Triškinas is nu in balbezit. Triškinas geeft een hoge lob. Lekešys kopt de bal weg. Girdauskas rent richting de bal. Girdauskas schiet op doel. Millinkhoffer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kontrabanda 70%, Magic Shoot 30%.
Kontrabanda - Magic Shoot 0:4

70e minuut.
Runelis passt de bal in één keer door. Dróżdż speelt de bal door. Daar is Triškinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triškinas geeft de bal voor. Lekešys springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Dvailis speelt de bal door. Dróżdż met een sublieme pass. Triškinas is nu in balbezit. Triškinas geeft een hoge lob. Lekešys maakt een snoekduik en kopt de bal. Millinkhoffer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Kašinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mežiukas onderschept slim de pass. Mežiukas geeft de bal voor. Siwiński is nu in balbezit. Siwiński geeft een hoge lob. Lukašinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Brycht geeft een hoge lob. Triškinas kopt de bal weg. Lucescu probeert de bal met de borst te controleren. Lekešys is nu in balbezit. Lekešys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Brycht is nu in balbezit. Zagrabskas rent richting de bal. Zagrabskas geeft een hoge lob. Girdauskas rent richting de bal. Girdauskas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Dvailis kopt de bal weg. Runelis rent richting de bal. Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Girdauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Girdauskas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kontrabanda 61%, Magic Shoot 39%.
Kontrabanda - Magic Shoot 0:4