Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:01
  • Competitiewedstrijd: A-Lyga
  • Stadion: FK Lenciūgai Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29999
FK Lenciūgai FAKTO
532 up2 Tactiek pievos
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
15 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
67.7 gemiddelde waardering 73.7
formidable Schieten formidable
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


7e minuut.
Van den Branden kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Espín de bal onder controle te krijgen. Uglešić rent richting de bal. Uglešić haalt uit met een fantastische trap. Rolón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - FAKTO 1:0

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Fratangeli de bal onder controle te krijgen. Tchetchoua geeft de bal voor. Veidols kopt de bal weg. Plaza is nu in balbezit. Plaza haalt uit met een fantastische trap. Lidekauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Justavino bereikt de bal nog maar net als eerste. Justavino passt de bal in één keer door. Tchetchoua met een sublieme pass. Veidols rent richting de bal. Veidols haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klimáček onderschept slim de pass. Klimáček speelt de bal door. Lisaitis rent richting de bal. Lisaitis geeft de bal voor. Van den Branden maakt een snoekduik en kopt de bal. Rolón bokst de bal weg.

15e minuut.
Bläsing geeft een hoge lob. Plaza is nu in balbezit. Plaza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Čempojus de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Lenciūgai - FAKTO 1:1

21e minuut.
Uglešić rent richting de bal. Uglešić passt de bal in één keer door. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - FAKTO 2:1

34e minuut.
Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Bläsing speelt de bal door. Plaza rent richting de bal. Plaza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Lenciūgai - FAKTO 2:2

37e minuut.
Klungelig pakt Plaza de bal. Klimáček onderschept slim de pass. Klimáček speelt de bal door. Brezovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovac geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Veidols is nu in balbezit. Fratangeli onderschept slim de pass. Fratangeli passt de bal in één keer door. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... Rolón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šuliauskas geeft de bal voor. Uglešić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Van den Branden probeert de bal met de borst te controleren. Brezovac geeft een hoge lob. Lemmo kopt de bal weg. Uglešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglešić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peña speelt de bal door. Lemmo is nu in balbezit. Lemmo geeft de bal voor. Veidols springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tchetchoua probeert de bal met de borst te controleren. Tchetchoua probeert naar een medespeler te passen. Veidols is nu in balbezit. Veidols schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - FAKTO 2:3

45e minuut.
Tchetchoua passt de bal in één keer door. Šuliauskas speelt de bal door. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. Rolón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Lenciūgai - FAKTO 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lenciūgai 62%, FAKTO 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Lenciūgai - FAKTO 3:3

50e minuut.
Lemmo verovert de bal door een tackle van achteren. Lemmo geeft de bal voor. Veidols is nu in balbezit. Veidols haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - FAKTO 3:4

53e minuut.
Lisaitis is nu in balbezit. Catrecico verovert de bal door een tackle van achteren. Jolić begaat een overtreding. Jolić krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Tchetchoua met een sublieme pass. Catrecico probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lemmo de bal. Lemmo probeert naar een medespeler te passen. Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Płocki probeert naar een medespeler te passen. Uglešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglešić passt de bal met de wreef. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. Rolón bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šuliauskas zal de hoekschop nemen. Uglešić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Scarafone verovert de bal door een tackle van achteren. Bläsing is nu in balbezit. Bläsing met een sublieme pass. Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lidekauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Čempojus geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Catrecico met een snelle inworp. Lemmo geeft een hoge lob. Veidols springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Šuliauskas geeft de bal voor. Klungelig pakt Espín de bal. Uglešić is nu in balbezit. Uglešić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Veidols, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fratangeli geeft de bal voor. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. Rolón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Catrecico onderschept slim de pass. Catrecico probeert naar een medespeler te passen. Lemmo rent richting de bal. Lemmo geeft een lange en hoge pass. Plaza springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lidekauskas trapt de bal weg van het doel. Uglešić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Espín de bal onder controle te krijgen. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Plaza passt de bal met de wreef. Lemmo rent richting de bal. Lemmo geeft een lange en hoge pass. Veidols maakt een snoekduik en kopt de bal. Lidekauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - FAKTO 3:5

83e minuut.
Justavino probeert naar een medespeler te passen. Tchetchoua speelt de bal door. Bläsing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bläsing geeft een hoge lob. Veidols krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Justavino probeert naar een medespeler te passen. Scarafone is nu in balbezit. Bläsing onderschept slim de pass. Bläsing geeft de bal voor. Plaza springt en kopt de bal. Lidekauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Scarafone kopt de bal weg. Płocki rent richting de bal. Tchetchoua schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tchetchoua naar de kleedkamers voor een vroege douche.

90e minuut.
Čempojus passt de bal in één keer door. Šuliauskas probeert naar een medespeler te passen. Płocki heeft problemen om de bal te vangen. Płocki geeft een lange en hoge pass. Uglešić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lenciūgai 65%, FAKTO 35%.
FK Lenciūgai - FAKTO 3:5