Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:02
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.01
  • Stadion: FC Vanagai Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
FC Vanagai FK Žirniai
532 Tactiek bum bum 1
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 52.7
matig Schieten zeer goed
matig Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Klungelig pakt Agosta de bal. Agosta passt de bal zonder na te denken. Trepkus is nu in balbezit. Bagomolovas rent richting de bal. Bagomolovas schiet op doel. Fadlaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Seress kopt de bal weg. Piosik heeft problemen om de bal te vangen. Bagomolovas rent richting de bal. Bagomolovas draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FK Žirniai 0:1

23e minuut.
Šaginas rent richting de bal. Šaginas geeft een hoge lob. Bagomolovas heeft problemen om de bal te vangen. Bagomolovas haalt uit met een fantastische trap. Fadlaoui probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Barrionuevo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andriuškinas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agosta is nu in balbezit. Agosta geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bagomolovas krijgt zijn hoofd ertegen. Fadlaoui bokst de bal weg.

27e minuut.
Piosik geeft een hoge lob. Okleiteris kopt de bal weg. Šagalejevas is nu in balbezit. Šagalejevas geeft de bal voor. Bagomolovas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FK Žirniai 0:2

35e minuut.
Trepkus speelt de bal door. Agosta heeft problemen om de bal te vangen. Agosta speelt de bal door. Bagomolovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagomolovas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bagomolovas bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bagomolovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik rent richting de bal. Bagomolovas onderschept slim de pass. Bagomolovas draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FK Žirniai 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanagai 67%, FK Žirniai 33%.
FC Vanagai - FK Žirniai 0:3

50e minuut.
Wojciechowski geeft de bal voor. Inworp. Šagalejevas met de inworp. Andriuškinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andriuškinas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Trepkus met de inworp. Agosta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barrionuevo de bal. Šaginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaginas draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Šagalejevas passt de bal in één keer door. Andriuškinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andriuškinas passt de bal in één keer door. Bagomolovas rent richting de bal. Bagomolovas draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui bokst de bal weg.

78e minuut.
Trepkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepkus geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Šaginas de bal. Bagomolovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagomolovas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Klungelig pakt Šaginas de bal. Barrionuevo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šaginas. Šaginas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanagai 55%, FK Žirniai 45%.
FC Vanagai - FK Žirniai 0:3